E-Pood

Kuum šokolaad ingveri ja muskaatpähkliga 35g
Kuum šokolaad ingveri ja muskaatpähkliga 35g

Tumeda šokolaadijoogi valmistamiseks ideaalne kuju.

Kuuma šokolaadi valmistamine on imelihtne. Aja 125ml piima keema, pane lusikašokolaad piima sisse, sega paar minutit ja oivaline jook ongi valmis.

Sisaldab min 66% kakaod.

Pilt on illustratiivne. Hinnas on 1 lusikas šokolaadiga.

istruzioni-cioccolata-in-tazza1

2.00  Lisa korvi
Kuum šokolaad kardemoni ja tšilliga 35g
Kuum šokolaad kardemoni ja tšilliga 35g

Tumeda šokolaadijoogi valmistamiseks ideaalne kuju.

Kuuma šokolaadi valmistamine on imelihtne. Aja 125ml piima keema, pane lusikašokolaad piima sisse, sega paar minutit ja oivaline jook ongi valmis.

Sisaldab min 66% kakaod.

Pilt on illustratiivne. Hinnas on 1 lusikas šokolaadiga.

istruzioni-cioccolata-in-tazza1

2.00  Lisa korvi
Pitsa taigen 260g
Pitsa taigen 260g

Soovite teha tõelist Itaalia pitsat? Me aitame teid pitsa taignaga.

260g pitsa taignast saab teha ühe suure ümmarguse pitsa (nagu me seda Myitalys teeme).

Pitsa taigen on ainult JÄRGITULEMISEGA Myitaly poodi (Kastani 42, Tartu) ja ette tuleb tellida vähemalt 1 päev.

260 g taignat

2.00  Lisa korvi
Passata di pomodoro rustica 690g
Passata di pomodoro rustica 690g

Traditsioonilise Napoli retsepti järgi valmistatud tomatipüree ehk passata, mis sobib ideaalselt nii pitsale kui ka pastaroogadesse. Kergelt tükilise koostisega.

Kasutatud ainult Itaaliast pärit toorainet, mis on valitud suure põhjalikkusega.

Koostis: tomatid, sool 0.3%, sidrunihape.

Keeratava korgiga klaaspudel 690g

2.00  Lisa korvi
Passata di pomodoro 690g
Passata di pomodoro 690g

Traditsioonilise Napoli retsepti järgi valmistatud tomatipüree ehk passata, mis sobib ideaalselt nii pitsale kui ka pastaroogadesse.

Kasutatud ainult Itaaliast pärit toorainet, mis on valitud suure põhjalikkusega.

Koostis: tomatid, sool 0.3%, sidrunihape.

Keeratava korgiga klaaspudel 690g

2.00  Lisa korvi
Passata di pomodoro con basilico 690g
Passata di pomodoro con basilico 690g

Traditsioonilise Napoli retsepti järgi valmistatud tomatipüree ehk passata, mis on maitsestatud basiilikuga.

Sobib ideaalselt nii pitsale kui ka pastaroogadesse.

Kasutatud ainult Itaaliast pärit toorainet, mis on valitud suure põhjalikkusega.

Koostis: tomatid, sool 0.3%, basiilik, sidrunihape.

Keeratava korgiga klaaspudel 690g

2.00  Lisa korvi
Juustunuga
Juustunuga

Terav nuga kõvade juustude murestamiseks.

2.50  Lisa korvi
Seebilehed oliiviõlist
Seebilehed oliiviõlist

Oliiviõlist valmistatud seebilehed!

Mugav kaasas kanda ja kasutada. Pakike on tikutoosist väiksem ja õhem, lõhnab meeldivalt, mahub vabalt ka rahakotti!

Rebi pakist leht ja hõõrudes niiskete käte vahel muutub seep vahuks, mis õrnalt puhastab ja niisutab.

2.50  Lisa korvi
Jahu pasta valmistamiseks 1kg
Jahu pasta valmistamiseks 1kg

Hoolikalt valitud teradest valmistatud spetsiaalne jahu värske  (muna)pasta valmistamiseks. Jahu on hästi siidine ning kergesti töödeldav. Sobib hästi täidetud pasta, lasagnelehtede, tortellinide, ravioolide, spaghettide jt. pasta käsitsi või masinaga valmistamiseks.

Soovituslik on kasutada 100g jahu jaoks 1 terve muna. Vajadusel lisada pisut vett.

Tee nii:

Kuhja jahu lauale ja tee sellesse süvend, kuhu klopi sisse munad. Reguleeri taina tugevust, vajadusel lisades vett või lisades jahu. Pastatainas peab olema väga tugev, mitte nagu pärmitainas. Võiks olla veel tugevama tekstuuriga kui on liivatainas.

Sõtku käsitsi tainast niikaua kui see on mõnus siidine ja tainas tundub käes soe. Paki tainas toidukilesse ja lase pallil külmikus seista paarkümmend minutit (selle võib ka tegemata jätta, aga tänu seismisele on tainast lihtsam töödelda).

Lõika (ära rebi) tainast parajad tükid ja vooli neist pikemad vorstid. Pane lauale jahu  ning rulli tainas imeõhukeseks (peenem kui piparkoogitainas). Puista jahu ka tainale ning edasi lõika taignast plaadid  (saad lasagnelehed) või lõika kujundid  pastamasinaga. Kui sul pastamasinat ei ole, siis rulli tainas kokku (nagu kaneelirulle tehes)  ja lõika sellest lindid. Kui on väga laiad  lindid siis on tegu papardelledega, kui alla cm, siis tagliatelle ja kui vaid paar millimeetrit siis chitarra pasta.

Valmis pasta säilitamiseks puista vahele palju jahu. Suur hunnik  värsket pastat vajutab alumised klimpi, seega peab hoidma värsket pastat pisikeste pesadena. Keevasse vette lisa vaid soola ning keeda paar minutit. Serveeri kohe lemmikkastme, oiiviõli või pestoga. Lasagnelehti keeta pole vaja, neid võib kohe kasutada lasagne vormi ladumisel!

Pea meeles, et 100g pasta keetmiseks on vaja 1 L vett ja näpu otsaga jämedat soola. Pasta keeb vaid paar minutit ja ongi valmis nautimiseks.

Pasta, eriti lasagnelehed võid ka ära kuivatada (kuivavad kui jätad lauale seisma üle öö) ja siis tuleb neid hoida kas kotis või karbis korralikult suletult ja jahedas.

P.S. Sobib ja prantsusepäraste pannkookide ehk crepe’ide valmistamiseks.

Head katsetamist!

 

2.50  Lisa korvi
Jahu pizza ja focaccia valmistamiseks 1kg
Jahu pizza ja focaccia valmistamiseks 1kg

Hoolikalt valitud teradest valmistatud spetsiaalne pizzajahu Molino Grassilt.

Kas sa oled tihti mõelnud, miks kodus ei tule pizza või focaccia nii maitsev ja krõbe kui pizzarestoranis? Põhjus on tavaliselt just õige jahu puudumises. Pakume jahu, millest saab kodus valmistada lihtsalt nii pizzat kui ka focacciat.

Tee nii:

600g jahu kohta kasuta ca 30g presspärmi ja teelusikas suhkurt, vett ca 300 ml.  Pane kogu jahu kaussi, tee selle sisse pisike suvend, kuhu vala pool soojast veest ja puista sellesse pärm koos suhkruga. Sega ettevaatlikult käega nii, et tekib poolpaks tainas. Umbes pool jahust jääbki kausi äärde ja ei segata veega. Aseta see taina ja jahu seguga kauss sooja (ca 37C ) ja kergita 30- 45 minutit. Sega kogu jahu ja ülejäänud soe vesi kokku ning sõtku hoolega. Lisa hulka pisut soola ja soovi korral oliiviõli. Kergita saadud siidist tainapalli veel 45 min ca 37C juures. Kata kergitamisel kindasti toidukilega!

Kui kasutad juuretist siis peaks tainas kerkima ca 24h.

Kui soovid säilitada tainast, siis mähi see hoolikalt toidukilesse ning hoia külmkapis!

Lõika  (ära rebi) tainast parajad rusikasuurused pallid ning proovi see venitada käte vahel suuremaks. Lisa jahu kui tainas kipub käte külge jääma. Ära rulli taignarulliga, sest nii vajutad sa taigna kokku ja pizzale ei tekki mõnusaid krõbedaid ääri ja õhumulle. Kui sa teed pizzat, siis proovi tainas teha ca 0,5cm paksuseks. Määri ahjuplaati oliviõliga. Pane pizza plaadile, sellele vala peale pisut oliiviõli ja tomatikastet. Küpseta seda ca 5-7 min maks kuumusel ahjus. Alles nüüd lao peale oma lemmikkomponendid ja pane pizza uuesti ahju kuniks juust on sulanud. NB! kui sa kasutad mozarella juustu, siis rebi see kiududeks ja hoia üleöö sõelal külmkapis, nii valgub välja üleliigne vesi.

Kui sa teed focacciat, siis ei ole vaja tainast nii õhukeseks vormida, umbes 1cm on ideaalne. Aseta tainas plaadile ja vajuta sellele iseloomulikud lohukesed näppudega. Vala taignale peale pisut oliiviõli ja lao sellele kate. Eriti hea on peale panna imeõhukeseks lõigatud,oliiviõliga piserdatud ning rosmariiniga segatud kartulit. Toores kartul küpseb ahjus kiiresti, kuna on õline, väga õhuke ning ahjus on maksimum kuumus. Teine imehea kate on kirsstomatitest. Kui tomatid on pisikesed, ära lõika neid katki, vaid veereta oliiviõlis, lao focacciale ning  puista kogu focaccia üle kuivatatud pune ja soolaga. Kui teed valget focacciat, siis puista sellele vaid oliiviõli ja soola ning peale küpsemist lao sellele rucolat, Parmesani juustu või hoopis prociutto crudot.

Valmis focaccia võib ka pooleks lõigata ja sellest valmistada mõnusa panini. Vahele võib panna mozzarellat, sinki, šampinjone, tomatit, basiilikut jne ning loomulikult mõnusalt oliiviõli.

Soe valge focaccia on väga hea oliiviõli degusteeerimiseks!

Et pizza ja focaccia õnnestuksid, siis ahi  peab olema maksimaalselt kuum. Kasuta ringõhuga kuumutust, ülalt-alt kuumutust või spetsiaalset pizzaprogrammi.

Focacciale raputa enne küpsetamist alati jämesoola, nii jäävad mõnusad soolakristallid!

Head katsetamist!

 

 

2.50  Lisa korvi
Pavlova
Pavlova

Pavlova on pärit Austraaliast, nime saanud kuulsa vene ballettitantsija järgi. Meie poolt muudetud itaaliapärasemaks mascarpone kreemi-tsitruseliste maitselise kreemi ja Avola mandlilaastudega.

Kasutame hooajaliselt kättesaadavaid marju.

Vajab säilitamist külmkapis.

Miinimum tellimus 5tk.

AINULT ettetellimise ja järeletulemisega MyItaly pood-kohvikusse Tartus Aparaaditehases (Kastani 42).

Tellimisel kirjutage Märkuste lahtrisse, millal soovite järgi tulla.

2.50  Lisa korvi
Manitoba jahu 1kg
Manitoba jahu 1kg

Manitoba on Kanadast pärit pehme nisu sort. Manitoba jahu sobib õhuliste küpsetiste valmistamiseks nagu  croissantid, pandorod, panettoned, jõulukeeksid, Sitsiilia brioche-d.
Taignal on pikk kerkimisaeg ja tahab mitmekordset kergitamist. Tulemuseks on  ühtlane kohev küpsetis.

1kg kotis

2.50  Lisa korvi
Väikesed gnocchi 500g
Väikesed gnocchi 500g

Garofalo väikesed kartuli gnocchi.

Gnocchi on kartuliga pasta, pisike või suurem klimp. Väga toitev, maitsev, lihtne valmistada ja suure valiku kastmetega.

Keetes, ära keeda üle! Soolvees vaid 2-3 minutit!

*Kaste kirsstomatikastme, parmigiano juustu, oliiviõli ja basiilikuga.
Keeda gnocchi ja kurna kiirelt. Sega kokku kuumal pannil tomatikaste värske basiiliku ja oliiviõliga. Enne serveerimist riivi peale parmigiano juustu!

*Kaste juustuga! Imelihtne.
Jäta alles pasta keeduvett. Vala kurnatud pasta pannile, kus on meelepärast hästi sulavat juustu ja pisut pasta keeduvett. (Nagu näiteks gorgonzola).
Võid teha ka merevaigu juustuga. Enne serveerimist lisa pusut musta pipart ja riivi peale parmigiano juustu. Siia sobivad ka näiteks kreekapähklid.

*Kaste pestoga
Jäta alles pasta keeduvett, pane pannile pestot ja oliiviõli. Lisa kurnatud gnocchi ja sega. Sobivad kõik pestod (pistaatsia, oliivi kuni chilline).

*Kaste tuunikala ja kirsstomatiga.
Pane pannile oliiviõli, pasta keeduvett, pisut peterselli. Kuumuta ja lisa tuunikala, kappareid, värskeid kirsstomateid.
Sega kokku kurnatud gnocchiga.

*Kaste salveiga
Kuumuta pannil võis salvei. Lisa pisut keeduvett ja sega läbi gnocchidega. Peale riivi parmigiano juustu.

Veel lihtsam on segada kurnatud gnocchid oliiviõliga. Puista peale parmigiano juustu.

Nipp – keedad gnocchi 1 min ja praed nad õlis krõbedaks. Gnocchid võib ka õliga kokku määrida ja küpsetada ahjus kuldpruuniks.

Need lihtsad ja kiired retseptid täidavad kõhtu ja ka koolilapsed saavad nende valmistamisega hakkama.

Pakend 500g

2.50  Lisa korvi
Suured gnocchi 500g
Suured gnocchi 500g

Garofalo suured kartuli gnocchi.

Gniocchi on kartuliga pasta, pisike või suurem klimp. Väga toitev, maitsev, lihtne valmistada ja suure valiku kastmetega.

Keetes, ära keeda üle! Soolvees vaid 2-3 minutit!

*Kaste kirsstomatikastme, parmigiano juustu, oliiviõli ja basiilikuga.
Keeda gnocchi ja kurna kiirelt. Sega kokku kuumal pannil tomatikaste värske basiiliku ja oliiviõliga. Enne serveerimist riivi peale parmigiano juustu!

*Kaste juustuga! Imelihtne.
Jäta alles pasta keeduvett. Vala kurnatud pasta pannile, kus on meelepärast hästi sulavat juustu ja pisut pasta keeduvett. (Nagu näiteks gorgonzola).
Võid teha ka merevaigu juustuga. Enne serveerimist lisa pusut musta pipart ja riivi peale parmigiano juustu. Siia sobivad ka näiteks kreekapähklid.

*Kaste pestoga
Jäta alles pasta keeduvett, pane pannile pestot ja oliiviõli. Lisa kurnatud gnocchi ja sega. Sobivad kõik pestod (pistaatsia, oliivi kuni chilline).

*Kaste tuunikala ja kirsstomatiga.
Pane pannile oliiviõli, pasta keeduvett, pisut peterselli. Kuumuta ja lisa tuunikala, kappareid, värskeid kirsstomateid.
Sega kokku kurnatud gnocchiga.

*Kaste salveiga
Kuumuta pannil võis salvei. Lisa pisut keeduvett ja sega läbi gnocchidega. Peale riivi parmigiano juustu.

Veel lihtsam on segada kurnatud gnocchid oliiviõliga. Puista peale parmigiano juustu.

Nipp – keedad gnocchi 1 min ja praed nad õlis krõbedaks. Gnocchid võib ka õliga kokku määrida ja küpsetada ahjus kuldpruuniks.

Need lihtsad ja kiired retseptid täidavad kõhtu ja ka koolilapsed saavad nende valmistamisega hakkama.

Pakend 500g

2.50  Lisa korvi
Täistera gnocchi 500g
Täistera gnocchi 500g

Garofalo kartuli-gnocchi täistera nisujahuga.

Gnocchi on kartuliga pasta, pisike või suurem klimp. Väga toitev, maitsev, lihtne valmistada ja suure valiku kastmetega.

Keetes, ära keeda üle! Soolvees vaid 2-3 minutit!

*Kaste kirsstomatikastme, parmigiano juustu, oliiviõli ja basiilikuga.
Keeda gnocchi ja kurna kiirelt. Sega kokku kuumal pannil tomatikaste värske basiiliku ja oliiviõliga. Enne serveerimist riivi peale parmigiano juustu!

*Kaste juustuga! Imelihtne.
Jäta alles pasta keeduvett. Vala kurnatud pasta pannile, kus on meelepärast hästi sulavat juustu ja pisut pasta keeduvett. (Nagu näiteks gorgonzola).
Võid teha ka merevaigu juustuga. Enne serveerimist lisa pusut musta pipart ja riivi peale parmigiano juustu. Siia sobivad ka näiteks kreekapähklid.

*Kaste pestoga
Jäta alles pasta keeduvett, pane pannile pestot ja oliiviõli. Lisa kurnatud gnocchi ja sega. Sobivad kõik pestod (pistaatsia, oliivi kuni chilline).

*Kaste tuunikala ja kirsstomatiga.
Pane pannile oliiviõli, pasta keeduvett, pisut peterselli. Kuumuta ja lisa tuunikala, kappareid, värskeid kirsstomateid.
Sega kokku kurnatud gnocchiga.

*Kaste salveiga
Kuumuta pannil võis salvei. Lisa pisut keeduvett ja sega läbi gnocchidega. Peale riivi parmigiano juustu.

Veel lihtsam on segada kurnatud gnocchid oliiviõliga. Puista peale parmigiano juustu.

Nipp – keedad gnocchi 1 min ja praed nad õlis krõbedaks. Gnocchid võib ka õliga kokku määrida ja küpsetada ahjus kuldpruuniks.

Need lihtsad ja kiired retseptid täidavad kõhtu ja ka koolilapsed saavad nende valmistamisega hakkama.

Pakend 500g

2.50  Lisa korvi
100ml MyItaly oliiviõli
100ml MyItaly oliiviõli

Toodetud oktoober 2018! Tumedast klaasist silindrikujuline mini pudel 100ml

Pakume kõrgekvaliteedilist EXTRA VIRGIN oliiviõli, mida valmistatakse ja säilitatakse Itaalias, Sitsiilia maakonnas kasvatatud oliividest.  See õli on toodetud ja pakendatud Myitaly tellimusel  Frantoi Cutrera oliiviõli talus… vaieldamatult üks kaasaegsemaid ja maailma tippklassi kuuluvaid extra virgin oliiviõlide tootjaid.

Õli on saadud oliivide mehhaanilisel purustamisel ja töötlemisel väikeses õliveskis, toodetud kaasaegselt horisontaal tsentrifuugimisel. Oliive ega õli ei ole keemiliselt ega termiliselt töödeldud ei kasvatamise, tootmise ega säilitamise ajal ja valmis toode ei sisalda lõhna-, värv- ega säilitusaineid. Kuna õli ei ole filtreeritud võib anuma põhja tekkida pruuni sadet.

Selles õlis on kolm oliivisort: nocellara, biancolilla ja moresca. Intensiivsuse aste maitsel ja lõhnal keskmine.

Tegu on mõnusa maheda maitsega õliga, mis sobib salatitesse, saiale, kastmetesse, ahjuroogadesse, kookidesse kui ka mõõdukaks praadimiseks.

Õli tuleks säilitada jahedas (ca 15C), kuivas ja pimedas (mitte külmkapis).

Kord avatuna on soovitatav tarbida kanistri sisu kuu-paari jooksul.

3.00  Lisa korvi
Strozzapreti pasta 500g
Strozzapreti pasta 500g

Camp’Oro Strozzapreti pasta

Suurepärane käsitsi valmistatud pasta.

Keetmisaeg: 11-13 minutit

Pakk:500g

3.00  Lisa korvi
Trofie pasta 500g
Trofie pasta 500g

Camp’Oro Trofie pasta

Suurepärane käsitsi valmistatud pasta.

Keetmisaeg: 10-13 minutit

Pakk: 500g

3.00  Lisa korvi
Orecchiette pasta 500g
Orecchiette pasta 500g

Camp’Oro Orecchiette pasta

Suurepärane käsitsi valmistatud pasta.

Keetmisaeg: 11-13 minutit

Pakk: 500g

3.00  Lisa korvi
Cavatelli pasta 500g
Cavatelli pasta 500g

Camp’Oro Cavatelli pasta

Suurepärane käsitsi valmistatud pasta.

Keetmisaeg: 10-12 minutit

Pakk: 500g

3.00  Lisa korvi