E-Pood

Troccoli pasta 500g
Troccoli pasta 500g

Camp’Oro Troccoli pasta

Suurepärane käsitsi valmistatud pasta.

Keetmisaeg: 6-8 minutit

Pakk: 500g

3.00  Lisa korvi
Taccozze pasta 500g
Taccozze pasta 500g

Camp’Oro Taccozze pasta

Suurepärane käsitsi valmistatud pasta

Keetmisaeg: 10-12 minutit

Pakk: 500g

3.00  Lisa korvi
Fusilli pasta 500g
Fusilli pasta 500g

Camp’Oro Fusilli pasta

Suurepärane käsitsi valmistatud pasta

Keetmisaeg: 8-10 minutit

Pakk: 500g

3.00  Lisa korvi
Penne Rigate pasta 500g
Penne Rigate pasta 500g

Camp’Oro Penne Rigate pasta

Suurepärane käsitsi valmistatud pasta

Keetmisaeg: 8-10 minutit

Pakk: 500g

3.00  Lisa korvi
Spaghetti pasta 500g
Spaghetti pasta 500g

Camp’Oro Spaghetti pasta

Suurepärane käsitsi valmistatud pasta

Keetmisaeg: 8-10 minutit

Pakk: 500g

3.00  Lisa korvi
Juuretise pulber 2x10g
Juuretise pulber 2x10g

Pasta madre tähendab itaalia keeles juuretist.
See juuretis on pulbri kujul, meeldiva hapuka maitse ja saiale omapärase lõhnaga.
Pulber sisaldab starter mikroobe, nisujahu ja linnaseekstrakti.

Pulbrit saab kasutada kahel eesmärgil. Kui soov on valmistada kiirelt juuretise maitselist saia, leiba või pizzat, siis peaks ühe paki sisu segama ühe paki kuivpärmiga ning valmistama taigna klassikalisel moel. Kerkimisaeg max 2h ja siin annab juuretise pulber rohkem maitset ja küpsetisele krõbeda koore ja kohevama sisu (tänu linnase).

Kui aga on soov valmistada ehedat juuretisesaia, leiba või pizzat, siis peaks kahe paki sisu segama peotäie jahuga ning lisama leiget vett nii palju et tulemuseks on pannkoogi taignast pisut paksem segu. Segama peaks seda segu intensiivselt, jätma lauale seisma ja segama vähemalt 3-4 korda paari tunni jooksul. Siis pane juuretis toidukilega kaetult külmkappi ja lase seista üle öö. Lisa uuesti peotäis jahu ja umbes pool klaasi vett ja pane uuesti külma. Toimi nii vähemalt 5 korda ja juuretis ongi valmis. Tee juuretis pooleks ning osa säilita uuesti peale jahu ja veega segamist külmkapis. Juuretis, millest tahad küpsetama hakata, sega kokku võrdse koguse jahuga, lisa vett ning sõtku tihe taignapäts. Kergita min 5h toatemperatuuril. Vormi meelepärased kuklid  või saiad. Lõika peale sik-sak või triibud. Vormimisel kasuta teralist jahu (durum või ka manna). Lase kerkida ahjus  ca 37C juures (niiskes) min 2h.
Küpseta ahjus 240C juures ja iga 10 min järel langeta temperatuuri. Küpsetusaeg sõltub jahust (sai või leib) ja kui suured küpsetised vormisid.

Head katsetamist!

3.00  Lisa korvi
Linguine pasta 500g
Linguine pasta 500g

Camp’Oro Linguine pasta

Suurepärane käsitsi valmistatud pasta

Keetmisaeg: 8-10 minutit

Pakk: 500g

3.00  Lisa korvi
Kirsstomati kaste ABioMed 330g
Kirsstomati kaste ABioMed 330g

Magus kirsstomati kaste.

Sobib kasutamiseks nii pastale kui ka pizzale.

Koostis: Kisstomatid, oliiviõli, basiilik, sool. Ei ole lisatud säilitusaineid.

300g klaasist pudelis

3.00  Lisa korvi
Laste pasta “Tähed ja kuu” (BIO) 500g
Laste pasta “Tähed ja kuu” (BIO) 500g

Garofalo mahe pasta lastele – “Tähed ja kuu”, valmistatud mahedast durum jahust.

Keetmisaeg 12min.

Pakend 500g

 

3.00  Lisa korvi
Laste pasta “Kujundid” (BIO) 500g
Laste pasta “Kujundid” (BIO) 500g

Garofalo mahe pasta lastele. Lastele avastamiseks on näiteks autod, koerad ja muud huvitavat.

Pasta on valmistatud mahedast durum jahust.

Keetmisaeg 12min.

Pakend 500g

 

3.00  Lisa korvi
Oliiviõliseep laava 100g
Oliiviõliseep laava 100g

Vulkaanilise päritoluga laavakivi tolmu toime on sarnane pimpskivile. Laava osakesed aitavad eemaldada paksenenud ja kõva nahka, samas seep puhastab ning oliiviõlis leiduvad ühendid niisutavad ja pehmendavad nahka.

Kasutamine: määrida seepi niiskele nahale. Loputada korralikult. Kasutada paksenenud ja kõvaks muutunud jalataldade ja käte hoolduseks.

Koostis: naatriumolevaat, laavatuhk, taime vaik.

3.50  Lisa korvi
Meresool apelsiniga 200g
Meresool apelsiniga 200g

Trapani meresool (95%) koos naturaalse apelsiniga (5%). Sobib kalale, lihale, salatitesse, maiustustele ja küpsetistele.

Selle soola tootmisel niisutatakse kvaliteetne meresool apelsinimahlaga ning seejärel sool kuivatatakse ja lisatakse riivitud apelsinikoor. Tulemuseks kollakad soolakristallid,millel on mõnus apelsini värskus. IDEAALNE VÄRSKE LÕHE SOOLAMISEKS ja PARDILIHA TOITUDELE!

Klaaspurk 200g.

3.50  Lisa korvi
Meresool sidruniga 200g
Meresool sidruniga 200g

Sobib kalale, lihale, salatitesse jne. IDEAALNE VÄRSKE LÕHE SOOLAMISEKS!

Selle soola tootmisel niisutatakse kvaliteetne meresool sidrunimahlaga ning seejärel sool kuivatatakse ja riivitakse juurde sidruni koort. Tulemuseks kollakad soolakristallid, millel on mõnus sidruni värskus.

Sisaldab:Trapani meresool (95%) koos naturaalse sidruniga (5%).

Klaaspurk 200g.

3.50  Lisa korvi
Oliiviõliseep väävel 100g
Oliiviõliseep väävel 100g

Väävlit on aastasadu kasutatud akne, suurepoorilise ning liigsele rasususele kalduva naha hoolduses. Väävlil on antimikroobsed, seente vastased, koorivad ja kergelt nahka kuivatavad omadused. Lisaks on seebil oliiviõlis leiduvate kasulike ühendite toimed: antibakteriaalne, nahka niisutav ning rasueritust reguleeriv. Kasutamine: Hõõruda seepi niiskele nahale, masseerida ja loputada hoolega. Vältida silma sattumist. Sobib kasutamiseks kogu kehale.

Akne: Kasutada kord nädalas, soovitavalt õhtul enne magamaminekut.

Seenhaigused nahal: kasutada regulaarselt üks või rohkem kordi päevas infektsiooses nahapiirkonnas.

Koostis: Naatriumolevaat, taime vaik, kolloidne väävel.

3.50  Lisa korvi
Mini päikesekuivatatud tomat  (BIO) 100g
Mini päikesekuivatatud tomat (BIO) 100g

150g päikesekuivatatud tomateid Itaalia. Vähese soolaga, pehmed, 2016 aasta toodang.

Tootja: Agriblea, Sitsiilia.

Naturaalsed päikesekuivatatud tomatid on kasvatatud ja  kuivatatud 2018.aasta suvel Sitsiilias. Tomatid on mõnusa, kergelt magusa maitse, vähese soola ning erkpunase värviga. Ei sisalda konservante.

Tegu on äärmiselt kvaliteetse tootega, arvatavasti parimate päikesekuivatatud tomatitega, mis meil üldse kunagi müügil olnud!

Mahe toode

100g, plastikust kotis, Tootja Agriblea

3.50  Lisa korvi
Oliiviõliseep klassikaline 100g
Oliiviõliseep klassikaline 100g

Sobib kogu kehale. Puhastab, niisutab ja aitab nahka noorena hoida.

Kasutamine: Hõõruda seepi niiskele nahale või pesusvammi.

Lahustades seebi vees, saab sellest edukalt valmistada vedelseepi ning seejärel lõhnastada endale meeldiva eeterliku õliga!!!

Koostis: naatriumolevaat, taime vaik.

Tootja: s.r.l. Extravergine Saponi Naturali.

100g seep

3.50  Lisa korvi
Fregula pasta 500g
Fregula pasta 500g

Camp’Oro Fregula pasta

Fregula on eriline pasta, mis on pärit Sardiinia saarelt ja selle valmistamisprotsessi lõpus väikesed 2-3mm suurused pallikesed röstitakse ahjus.

Suurepärane käsitsi valmistatud pasta.

Keetmisaeg: 10 minutit

Pakk: 500g

3.50  Lisa korvi
Fregula Tostata pasta 500g
Fregula Tostata pasta 500g

Camp’Oro Fregula Tostata pasta

Fregula on eriline pasta, mis on pärit Sardiinia saarelt ja selle valmistamisprotsessi lõpus väikesed 2-3mm suurused pallikesed röstitakse ahjus.

Suurepärane käsitsi valmistatud pasta.

Keetmisaeg: 10 minutit

Pakk: 500g

3.50  Lisa korvi
Mustade oliivide määre 190g
Mustade oliivide määre 190g

La Bruschetta di Olive Nere Tonda Iblea Cutrera on mustade oliivide määre- pesto. Sobib bruschettadele, kastmete maitsestamiseks, pastale, lihale, riisile jne.

Sisaldab:
Musti  Tonda Iblea ja Nocellara del Belice oliive, ekstra virgin  Gran Cru Tonda Iblea oliiviõli, punast Nubia küüslauku,  Iblei oregaanot, peterselli, chillipipart, Trapani meresoola.

Klaaspurk 190g.

4.00  Lisa korvi
Roheliste oliivide määre 190g
Roheliste oliivide määre 190g

La Bruschetta di Olive Verdi Nocellare Cutrera on roheliste oliivide määre-  pesto, mis sobib bruschettadele, kastmete maitsestamiseks, pastale, lihale, riisile jne..

Sisaldab:
Rohelisi Nocellara del Belice  ja Nocellara Etnea oliive, ekstra virgin  Gran Cru Nocellara del Belice oliiviõli, punast Nubia küüslauku,  Iblei oregaanot, peterselli, chillipipart, Trapani meresoola.

Klaaspurk 190g.

 

4.00  Lisa korvi