Itaalia köögis on oliiviõlil väga tähtis koht. Hea õlita ei ole võimalik valmistada midagi. Seega esimene nõuanne kõigile Itaalia köögi ja söögi armastajatele: ostke väga hea kvaliteediga oliiviõli! Nii nagu õlil, on ka maitseainetel oluline koht Itaalia köögis. Enim kasutatavad on küüslauk, pune, rosmariin, tšillipipar ja basiilik. Milliste toitude puhul ja kui palju mida kasutada selgitame retseptikogus!

Õlide juures on märgitud oliivid, mida on kasutatud õlide tootmiseks ning sellest tulenev õli maitse ja aroomi intensiivuse aste.

Kui Te ei ole oliiviõliga harjunud, siis soovitame kindlasti alguses proovida maheda maitsega 1L myialy.ee poolt valitud oliiviõli, mis on segu Nocellara, Biancolilla ja Moresca oliividest. Tõelistele õligurmaanidele soovitame aga Primo oliiviõli, mis sisaldab vaid Tonda Iblea oliive ning on ka 2013.a oliiviõlide pimedegusteerimise võitja Eestis!

Kõik ÕLID on KÜLMPRESSITUD st. toodetud tänapäevase jätkuvtsükliga tehnoloogial (kahefaasiline horisontaaltsentrifuug). Kasutatud EI OLE kuumutamist, keemilisi modifikatsioone, surve filtrimist või kunstlike maitse, lõhna ja -säilitusaineid!

100ml MyItaly oliiviõli
100ml MyItaly oliiviõli

Toodetud oktoober 2018! Tumedast klaasist silindrikujuline mini pudel 100ml

Pakume kõrgekvaliteedilist EXTRA VIRGIN oliiviõli, mida valmistatakse ja säilitatakse Itaalias, Sitsiilia maakonnas kasvatatud oliividest.  See õli on toodetud ja pakendatud Myitaly tellimusel  Frantoi Cutrera oliiviõli talus… vaieldamatult üks kaasaegsemaid ja maailma tippklassi kuuluvaid extra virgin oliiviõlide tootjaid.

Õli on saadud oliivide mehhaanilisel purustamisel ja töötlemisel väikeses õliveskis, toodetud kaasaegselt horisontaal tsentrifuugimisel. Oliive ega õli ei ole keemiliselt ega termiliselt töödeldud ei kasvatamise, tootmise ega säilitamise ajal ja valmis toode ei sisalda lõhna-, värv- ega säilitusaineid. Kuna õli ei ole filtreeritud võib anuma põhja tekkida pruuni sadet.

Selles õlis on kolm oliivisort: nocellara, biancolilla ja moresca. Intensiivsuse aste maitsel ja lõhnal keskmine.

Tegu on mõnusa maheda maitsega õliga, mis sobib salatitesse, saiale, kastmetesse, ahjuroogadesse, kookidesse kui ka mõõdukaks praadimiseks.

Õli tuleks säilitada jahedas (ca 15C), kuivas ja pimedas (mitte külmkapis).

Kord avatuna on soovitatav tarbida kanistri sisu kuu-paari jooksul.

3.00 € Lisa korvi
250 ml MyItaly oliiviõli
250 ml MyItaly oliiviõli

Toodetud oktoober 2018! Tumedast klaasist silindrikujuline pudel 250 ml.

Pakume kõrgekvaliteedilist EXTRA VIRGIN oliiviõli, mida valmistatakse ja säilitatakse Itaalias, Sitsiilia maakonnas kasvatatud oliividest. See õli on toodetud ja pakendatud MyItaly tellimusel  Frantoi Cutrera oliiviõli talus… vaieldamatult üks kaasaegsemaid ja maailma tippklassi kuuluvaid extra virgin oliiviõlide tootjaid.

Õli on saadud oliivide mehhaanilisel purustamisel ja töötlemisel väikeses õliveskis, toodetud kaasaegselt horisontaal tsentrifuugimisel. Oliive ega õli ei ole keemiliselt ega termiliselt töödeldud ei kasvatamise, tootmise ega säilitamise ajal ja valmis toode ei sisalda lõhna-, värv- ega säilitusaineid. Kuna õli ei ole filtreeritud võib anuma põhja tekkida pruuni sadet.

Selles õlis on kolm oliivisort: nocellara, biancolilla ja moresca. Intensiivsuse aste maitsel ja lõhnal keskmine.

Tegu on mõnusa maheda maitsega õliga, mis sobib salatitesse, saiale, kastmetesse, ahjuroogadesse, kookidesse kui ka mõõdukaks praadimiseks.

Õli tuleks säilitada jahedas (ca 15C), kuivas ja pimedas (mitte külmkapis).

 

7.00 € Lisa korvi
Olio Oliva e Limoni 250ml
Olio Oliva e Limoni 250ml

Sidruni maitse ja lõhnaga Extra virgin oliiviõli, mis on toodetud Sitsiilias, Cutrera oliiviõlitalu poolt. Sidruni maitse antakse oliivide ja värskete sidrunite koos töötlemisel.

See õli sobib ideaalselt  kalaroogadesse, värskele lõhele, salatisse, grillitud lihale ja ka juurvilja- või/ja kalapirukale.

Selle õli maksimaalne maitse ja aroom on tunda kui õli niristada serveerimise hetkel soojale või külmale toidule. Sidruni värskus kuumutamisel väheneb.

NB! paar lusikat seda oliiviõli kuuma vannivette annab mõnusa värske aroomi ja pehme naha!

8.00 € Lisa korvi
Olio al tartufo bianco 250ml
Olio al tartufo bianco 250ml

Trühvli maitse ja lõhnaga Extra virgin oliiviõli, mis on toodetud Sitsiilias, Cutrera oliiviõlitalu poolt.

8.00 € Lisa korvi
Olio oliva per Spaghetti 250ml
Olio oliva per Spaghetti 250ml

Extra virgin oliiviõli, mis sisaldab erinevaid maitsetaimi (küüslauk ja chilli), andes imelise maitse ja lõhna spaghettidele! Toodetud Sitsiilias, Cutrera oliiviõlitalu poolt. Õlile antakse maitse infusioonikotikesega.

See õli on ideaalne pasta aglio-olio valmistamisel. Keetke pikk pasta (spaghettid või troccolid) , jätke alles pisut keeduvett ning lisage õli ja keeduvesi intensiivselt segades pastale. Peale pisut peterselli ning “pasta aglio- olio” ongi valmis!

8.00 € Lisa korvi
Olio di Oliva e Rosmarino 250ml
Olio di Oliva e Rosmarino 250ml

Rosmariini maitse ja lõhnaga Extra virgin oliiviõli, mis on toodetud Sitsiilias, Cutrera oliiviõlitalu poolt. Rosmariini maitse antakse oliivide ja värskete rosmariini koos töötlemisel.

Ideaalne kartuli- ja lihatoitudele! Olgu need siis ahjust, pannilt, grillilt või keedetult, vahetult enne serveerimist võiks seda õli igale kartuli- või/ja liharoale pisut niristada!

­

8.00 € Lisa korvi
Olio Oliva e Aglio 250ml
Olio Oliva e Aglio 250ml

Küüslaugu maitse ja lõhnaga Extra virgin oliiviõli, mis on toodetud Sitsiilias, Cutrera oliiviõlitalu poolt. Küüslaugu maitse antakse infusioonikotikesega.

Sobib kastmetesse ja marinaadidesse. Hea lihtne kasutada küüslaugu maitse andmiseks värske küüslaugu asemel.

8.00 € Lisa korvi
Olio oliva e Peperoncino 250ml
Olio oliva e Peperoncino 250ml

Tšillipipra teravuse  ja maitsega  Extra virgin oliiviõli, mis on toodetud Sitsiilias Cutrera oliiviõlitalu poolt. Tšilli maitse antakse infusioonikotikesega.

Sobib kastmetesse ja marinaadidesse. Hea lihtne kasutada kõikjal maitse andmiseks värske tšilli asemel.

8.00 € Lisa korvi
Olio Oliva e Arance 250ml
Olio Oliva e Arance 250ml

Apelsini maitse ja lõhnaga Extra virgin oliiviõli, mis on toodetud Sitsiilias, Cutrera oliiviõlitalu poolt. Apelsini maitse antakse oliivide ja värskete apelsinide koos töötlemisel.

Ideaalne salatitesse, kalale ja linnuliharoogadele ning magusatele saiadele ja jäätisele.

NB! See õli annab soojale vanniveele imehea lõhna ja pehmuse!

Klaaspudel 250ml

8.00 € Lisa korvi
Olio oliva e Basilico 250ml
Olio oliva e Basilico 250ml

Basiiliku maitse ja lõhnaga Extra virgin oliiviõli, mis on toodetud Sitsiilias, Cutrera oliiviõlitalu poolt. Basiiliku maitse antakse infusioonikotikesega.

See õli sobib ideaalselt salatisse, pizzale, bruschettadele, tomatikastmetesse, pastale jne.

8.00 € Lisa korvi
Cutrera PRIMO 250ml
Cutrera PRIMO 250ml

Unikaalne ja kõrgekvaliteediline õli, mis on saadud TONDA IBLEA oliivide mehhaanilisel töötlemisel. Õlil on roheliste tomatite ja värskelt niidetud heina lõhn. Maitses tunneb oliive ja rohelist rohtu/salatit, mõõdukalt mõrkjas ja pikantne järelmaitse. Intensiivsuse aste maitsel ja lõhnal kõrge.

Õli säilitada jahedas (mitte külmkapis) ja kuivas. Hoida otsese päikesevalguse eest. Tootjaks ja pakendajaks on Frantoi Cutrera Sitsiiliast. Valmistatud 100% Itaalias, käsitööna.

VÕITNUD PEA 200 AUHINDA, Värskemad TUNNUSTUSED:

  • Switzerland – Zurich 2015, International Olive Oil Award Zurich – “Best Best Mono-Variety” Gran Cru Nocellara del Belice
  • Switzerland – Zurich 2015, International Olive Oil Award Zurich – “Gold Olive”, Gran Cru Nocellara del Belice
  • Switzerland – Zurich 2015, International Olive Oil Award Zurich – “Best of Italy” Gran Cru Nocellara del Belice
  • Switzerland – Zurich 2015, International Olive Oil Award Zurich – “Silver Olive” Primo DOP
  • Switzerland – Zurich 2015, International Olive Oil Award Zurich – “Award 2015”, Primo Bio
  • taly – VERONA 2015, International Olive Oil Award “AIPO” – 1st place, Primo DOP
  • USA – New York 2015, “NYIOOC Competition” World Competition – Gold Award, Primo DOP
  • Italy – Sorrento 2015, “Sirena di Sorrento” International Contest – Great Mention, Primo DOP
  • taly – “GAMBERO ROSSO 2015” Extra Virgin Olive Oil Guide – The BEST DOP OLIVE OIL, Primo DOP
  • Italy – Bari 2015, “BIOL BARI 2015”, International Olive Oil Award – Extra Gold Medal, Primo Bio
  • Italy – “Slow Food 2015” Guide – Selezione Grande Olio 2015, Primo DOP
  • Italy – Trieste, “Olio Capitale 2015” National Competition – Best extra virgin olive oil special mention restaurateurs jury , Primo DOP
  • Italy – Trieste, “Olio Capitale 2015” National Competition – Final Selection, Primo DOP
  • Italy – Lecce, “L’Oro d’Italia 2015” National Competition 5 gold drops and praise of excellence, Gran Cru Nocellara del Belice
  • Italy – Lecce, “L’Oro d’Italia 2015” National Competition 4 gold drops and praise of excellence, Primo DOP
  • Italy – “GAMBERO ROSSO 2015” Extra Virgin Olive Oil Guide – 3 Leaf, Primo
  • Italy – 2014, “BIO EXPo Monocultivar Olive Oil” World Competition – Gold Medal, Primo DOP
  • Italy – Verona 2015, “Sol D’oro” International Contest – Grand Mention Diploma, Primo DOP
  • Italy – Gradara 2015, “Orciolo D’Oro” International Contest – Grand Mention Extra, G. Cru Nocellara del Belice, Medim Intensy Category
  • Germany 2015 – “Merum” Extra Virgin Olive Oil World Selection – Primo DOP
  • Italy – Gradara 2015, “Orciolo D’Oro” International Contest – 2nd place, Primo Bio, Intense Fruity Category Organic
  • Italy – Gradara 2015, “Orciolo D’Oro” International Contest – 1st place, Primo DOP, Intense Fruity Category DOP IGP
10.00 € Lisa korvi
IGP Sicilia 500ml
IGP Sicilia 500ml

MyItaly on eriline võimalus esitleda Eestis esimesena IGP Siclia oliiviõli! Kasuta juhust ja proovi esimeste seas seda uut õli!

IGP Sicilia on täiesti uus õli, mis loodi ja kanti registrisse 2016 septembris. 1999.aastal tootis esimese pudeli DOP Monti Iblei (PRIMO) Frantoi Cutrera, siis ka esimese pudelid IGP Sicilia tootjaks on Frantoi Cutrera.

Pudelid on kuue erineva etiketiga, sümboliseerides erinevate Sitsiilia piirkondade traditsioonilisi mustreid ja ornamente.

Primo oliiviõli on võitnud pea kõik auhinnad, mis võita annab oliiviõli maailmas, soovime tuult tiibadesse ka sellele uuele IGP Sicilia extra virgin oliiviõlile!

 

 

 

13.00 € Lisa korvi
500 ml Biancolilla oliiviõli LASTELE!
500 ml Biancolilla oliiviõli LASTELE!

Toodetud oktoober 2016! Tumedast klaasist kandiline pudel 500ml.

See õli on kõige mahedama maitsega, pigem kergelt magus ja maitses on tunda artišokki ning mandlit.

Oma omadutse poolest on see õli eriti sobilik neile, kelllele ei meeldi oliiviõli intensiivne maitse ja aroom ning kellele ei meeldi, et õli kurgus kraabib.

Eriti soovitame seda oliiviõli kõige pisematele, lisage seda õli mõned tilgad beebitoidule. Intensiivsus maitsel ja lõhnal madal.

Tegu on väga kvaliteetse extra virgin oliiviõliga, mis on toodetud vaid ühte sorti oliividest: Biancolilla.

 

14.00 € Lisa korvi
Cutrera PRIMO Double DOP 500ml
Cutrera PRIMO Double DOP 500ml

Kuningas oliiviõlide seas! Kõrgeim oliiviõlide kvaliteet!

Primo double DOP oliiviõli on unikaalne ja kõrgekvaliteediline õli, mis on saadud TONDA IBLEA oliivide mehhaanilisel töötlemisel. Õlil on roheliste tomatite ja värskelt niidetud heina lõhn. Maitses tunneb oliive ja rohelist rohtu/salatit, mõõdukalt mõrkjas ja pikantne järelmaitse. Intensiivsuse aste maitsel ja lõhnal kõrge.

Õli säilitada jahedas (mitte külmkapis) ja kuivas. Hoida otsese päikesevalguse eest. Tootjaks ja pakendajaks on Frantoi Cutrera Sitsiiliast. Valmistatud 100% Itaalias, käsitööna.

VIIMANE TUNNUSTUS:

ITALY – BARI 2016, “BIOL 2016”, INTERNATIONAL OLIVE OIL AWARD
Extra Gold Medal, Primo Double

500ml klaaspudel

 

 

15.00 € Lisa korvi
1L Myitaly oliiviõli
1L Myitaly oliiviõli

 

Toodetud 2018 oktoober

Pakume kõrgekvaliteedilist EXTRA VIRGIN oliiviõli, mida valmistatakse ja säilitatakse Itaalias, Sitsiilia maakonnas kasvatatud oliividest. Myitaly-le valib  Frantoi Cutrera oliivid  nende töötlusviisi, õli säilitamise ning transpordi tingimused. See õli on  100% toodetud ja pakendatud Frantoi Cutrera oliiviõli talus… vaieldamatult üks kaasaegsemaid ja maailma tippklassi kuuluvaid extra virgin oliiviõlide tootjaid.

Õli on saadud oliivide mehhaanilisel purustamisel ja töötlemisel väikeses õliveskis, toodetud kaasaegselt horisontaal tsentrifuugimisel. Oliive ega õli ei ole keemiliselt ega termiliselt töödeldud ei kasvatamise, tootmise ega säilitamise ajal ja valmis toode ei sisalda lõhna-, värv- ega säilitusaineid. Kuna õli ei ole filtreeritud võib anuma põhja tekkida pruuni sadet.
Selles õlis on kolm oliivisorti: nocellara, biancolilla ja moresca. Intensiivsuse aste maitsel ja lõhnal keskmine.

Tegu on mõnusa maheda maitsega õliga, mis sobib salatitesse, saiale, kastmetesse, ahjuroogadesse, kookidesse kui ka mõõdukaks praadimiseks.

Õli tuleks säilitada jahedas (ca 15C), kuivas ja pimedas (mitte külmkapis).

Kord avatuna on soovitatav tarbida pudeli sisu kuu-paari jooksul.

15.00 € Lisa korvi
Cutrera PRIMO 500ml
Cutrera PRIMO 500ml

 

Unikaalne ja kõrgekvaliteediline õli, mis on saadud TONDA IBLEA oliivide mehhaanilisel töötlemisel. Õlil on roheliste tomatite ja värskelt niidetud heina lõhn. Maitses tunneb oliive ja rohelist rohtu/salatit, mõõdukalt mõrkjas ja pikantne järelmaitse. Intensiivsuse aste maitsel ja lõhnal kõrge.

Õli säilitada jahedas (mitte külmkapis) ja kuivas. Hoida otsese päikesevalguse eest. Tootjaks ja pakendajaks on Frantoi Cutrera Sitsiiliast. Valmistatud 100% Itaalias, käsitööna.

VÕITNUD PEA 200 AUHINDA, Värskemad TUNNUSTUSED:

  • Switzerland – Zurich 2015, International Olive Oil Award Zurich – “Best Best Mono-Variety” Gran Cru Nocellara del Belice
  • Switzerland – Zurich 2015, International Olive Oil Award Zurich – “Gold Olive”, Gran Cru Nocellara del Belice
  • Switzerland – Zurich 2015, International Olive Oil Award Zurich – “Best of Italy” Gran Cru Nocellara del Belice
  • Switzerland – Zurich 2015, International Olive Oil Award Zurich – “Silver Olive” Primo DOP
  • Switzerland – Zurich 2015, International Olive Oil Award Zurich – “Award 2015”, Primo Bio
  • taly – VERONA 2015, International Olive Oil Award “AIPO” – 1st place, Primo DOP
  • USA – New York 2015, “NYIOOC Competition” World Competition – Gold Award, Primo DOP
  • Italy – Sorrento 2015, “Sirena di Sorrento” International Contest – Great Mention, Primo DOP
  • taly – “GAMBERO ROSSO 2015” Extra Virgin Olive Oil Guide – The BEST DOP OLIVE OIL, Primo DOP
  • Italy – Bari 2015, “BIOL BARI 2015”, International Olive Oil Award – Extra Gold Medal, Primo Bio
  • Italy – “Slow Food 2015” Guide – Selezione Grande Olio 2015, Primo DOP
  • Italy – Trieste, “Olio Capitale 2015” National Competition – Best extra virgin olive oil special mention restaurateurs jury , Primo DOP
  • Italy – Trieste, “Olio Capitale 2015” National Competition – Final Selection, Primo DOP
  • Italy – Lecce, “L’Oro d’Italia 2015” National Competition 5 gold drops and praise of excellence, Gran Cru Nocellara del Belice
  • Italy – Lecce, “L’Oro d’Italia 2015” National Competition 4 gold drops and praise of excellence, Primo DOP
  • Italy – “GAMBERO ROSSO 2015” Extra Virgin Olive Oil Guide – 3 Leaf, Primo
  • Italy – 2014, “BIO EXPo Monocultivar Olive Oil” World Competition – Gold Medal, Primo DOP
  • Italy – Verona 2015, “Sol D’oro” International Contest – Grand Mention Diploma, Primo DOP
  • Italy – Gradara 2015, “Orciolo D’Oro” International Contest – Grand Mention Extra, G. Cru Nocellara del Belice, Medim Intensy Category
  • Germany 2015 – “Merum” Extra Virgin Olive Oil World Selection – Primo DOP
  • Italy – Gradara 2015, “Orciolo D’Oro” International Contest – 2nd place, Primo Bio, Intense Fruity Category Organic
  • Italy – Gradara 2015, “Orciolo D’Oro” International Contest – 1st place, Primo DOP, Intense Fruity Category DOP IGP
15.00 € Lisa korvi
MILLE olio di oliva 250ml
MILLE olio di oliva 250ml

Mille extra virgin oliiviõli on Frantoi Cutrera poolt toodetav ainulaadne oliiviõli, mida valmistatakse vaid teatud koguses igal sügisel. Ajalooliselt on seda õli kasutatud rahvameditsiinis, eelkõige nahaprobleemide leevendamiseks. Oliivid selle õli valmistamiseks on korjatud Iblea mägede metsikutelt oliivipuudelt.

Omapäraseks teeb selle õli, suur antioksüdantide sisaldus ja väga intensiivne maitse (pikantne-mõru) ning lõhn (roheliste mandlite sarnane). Seda õli soovitatakse kasutada vaid tilgake toidul või 1 teelusikas päevas. Sobib ka kuiva näonaha niisutamiseks ning lõhenenud juusteotstele määrimiseks. Mille oliiviõli varustab meie organismi suure hulga antioksüdantidega, mis aitavad kaitsta organismi vabade radikaalide eest.

Intensiivsuse aste maitsel ja lõhnal väga kõrge.

16.00 € Lisa korvi
2018 Frescolio 750ml läbipaistev pudel
2018 Frescolio 750ml läbipaistev pudel

750ml klaaspudel + kotike Trapani meresoola ja kuivatatud oreganoga!

Aasta oodatuim sündmus oliiviõligurmaanile on jälle käes! Värskelt valminud oliiviõli jõuab Sitsiiliast Eestisse oktoobri teisel nädalal. Maitsta värsket õli nii varakult on privileeg, mida isegi paljud oliiviõli tootmispiirkonnas elavad inimesed nautida ei saa!

Selle õli värskust  ja rohelust on raske kirjeldada, seda peab lihtsalt proovima! Esmakordsel maitsmisel selle sametine tekstuur, erkroheline värv, värskust täis maitse ja lõhn ning kerge pikantsus üllatavad ja jäävad meeli kummitama pikalt, nii et iga sügis sünnib soov seda õli jälle proovida!

Õli on saadaval vaid kuni jõuludeni või kuniks kaupa jätkub!

Mida värske oliiviõliga teha?

Parim viis selle maitsmiseks on, kui röstitud itaalia ciabattale valada peale värsket oliiviõli ning lisada pisut soola ja oreganot.

Kui viitsimist pisut rohkem, siis keetke head kvaliteetset pastat ning segage see hoolega läbi oliiviõli, küpse tükeldatud tomati ning oregano seguga.

Buon appetito!

 

17.00 € Lisa korvi
3L Myitaly oliiviõli
3L Myitaly oliiviõli

 Toodetud oktoober 2018! Metallkanister 3L.

Pakume kõrgekvaliteedilist EXTRA VIRGIN oliiviõli, mida valmistatakse ja säilitatakse Itaalias, Sitsiilia maakonnas kasvatatud oliividest. Myitaly-le valib Frantoi Cutrera oliivid, nende töötluskoha, õli säilitamise ning transpordi tingimused. See õli on toodetud ja pakendatud 100% Frantoi Cutrera oliiviõli talus… vaieldamatult üks kaasaegsemaid ja maailma tippklassi kuuluvaid extra virgin oliiviõlide tootjaid.

Õli on saadud oliivide mehhaanilisel purustamisel ja töötlemisel väikeses õliveskis, toodetud kaasaegselt horisontaal tsentrifuugimisel. Oliive ega õli ei ole keemiliselt ega termiliselt töödeldud ei kasvatamise, tootmise ega säilitamise ajal ja valmis toode ei sisalda lõhna-, värv- ega säilitusaineid. Kuna õli ei ole filtreeritud võib anuma põhja tekkida pruuni sadet.

Selles õlis on kolm oliivisort: nocellara, biancolilla ja moresca. Intensiivsuse aste maitsel ja lõhnal keskmine.

Tegu on mõnusa maheda maitsega õliga, mis sobib salatitesse, saiale, kastmetesse, ahjuroogadesse, kookidesse kui ka mõõdukaks praadimiseks.

Õli tuleks säilitada jahedas (ca 15C), kuivas ja pimedas (mitte külmkapis).

Kord avatuna on soovitatav tarbida kanistri sisu paari  kuu jooksul.

42.00 € Lisa korvi
3 x 750ml Frescolio 2018 läbipaistev pudel
3 x 750ml Frescolio 2018 läbipaistev pudel

3 x 750 ml pudelit Frescolio 2018 oliiviõli + iga pudeliga kaasas kotike Trapani meresoola ja oreganoga!

Aasta oodatuim sündmus oliiviõligurmaanile on jälle käes! Värskelt valminud oliiviõli jõuab Sitsiiliast Eestisse oktoobri teisel nädalal. Maitsta värsket õli nii varakult on privileeg, mida isegi paljud oliiviõli tootmispiirkonnas elavad inimesed nautida ei saa!

Selle õli värskust  ja rohelust on raske kirjeldada, seda peab lihtsalt proovima! Esmakordsel maitsmisel selle sametine tekstuur, erkroheline värv, värskust täis maitse ja lõhn ning kerge pikantsus üllatavad ja jäävad meeli kummitama pikalt, nii et iga sügis sünnib soov seda õli jälle proovida!

Õli on saadaval vaid kuni jõuludeni või kuniks kaupa jätkub!

Mida värske oliiviõliga teha?

Parim viis selle maitsmiseks on, kui röstitud itaalia ciabattale valada peale värsket oliiviõli ning lisada pisut soola ja oreganot.

Kui viitsimist pisut rohkem, siis keetke head kvaliteetset pastat ning segage see hoolega läbi oliiviõli, küpse tükeldatud tomati ning oregano seguga.

Buon appetito!

 

50.00 € Lisa korvi