Pakkumised

Kuum šokolaad 35g
Kuum šokolaad 35g

Tumeda šokolaadijoogi valmistamiseks ideaalne kuju.

Kuuma šokolaadi valmistamine on imelihtne. Aja 125ml piima keema, pane lusikašokolaad piima sisse, sega paar minutit ja oivaline jook ongi valmis.

Sisaldab min 66% kakaod.

Pilt on illustratiivne. Hinnas on 1 lusikas šokolaadiga.

istruzioni-cioccolata-in-tazza1

2.00  Lisa korvi
Pitsa taigen 260g
Pitsa taigen 260g

Soovite teha tõelist Itaalia pitsat? Me aitame teid pitsa taignaga.

260g pitsa taignast saab teha ühe suure ümmarguse pitsa (nagu me seda Myitalys teeme).

Pitsa taigen on ainult JÄRGITULEMISEGA Myitaly poodi (Kastani 42, Tartu) ja ette tuleb tellida vähemalt 1 päev.

260 g taignat

2.00  Lisa korvi
Allahindlus! Väikesed gnocchi 500g
Väikesed gnocchi 500g

Garofalo väikesed kartuli gnocchi.

Gnocchi on kartuliga pasta, pisike või suurem klimp. Väga toitev, maitsev, lihtne valmistada ja suure valiku kastmetega.

Keetes, ära keeda üle! Soolvees vaid 2-3 minutit!

*Kaste kirsstomatikastme, parmigiano juustu, oliiviõli ja basiilikuga.
Keeda gnocchi ja kurna kiirelt. Sega kokku kuumal pannil tomatikaste värske basiiliku ja oliiviõliga. Enne serveerimist riivi peale parmigiano juustu!

*Kaste juustuga! Imelihtne.
Jäta alles pasta keeduvett. Vala kurnatud pasta pannile, kus on meelepärast hästi sulavat juustu ja pisut pasta keeduvett. (Nagu näiteks gorgonzola).
Võid teha ka merevaigu juustuga. Enne serveerimist lisa pusut musta pipart ja riivi peale parmigiano juustu. Siia sobivad ka näiteks kreekapähklid.

*Kaste pestoga
Jäta alles pasta keeduvett, pane pannile pestot ja oliiviõli. Lisa kurnatud gnocchi ja sega. Sobivad kõik pestod (pistaatsia, oliivi kuni chilline).

*Kaste tuunikala ja kirsstomatiga.
Pane pannile oliiviõli, pasta keeduvett, pisut peterselli. Kuumuta ja lisa tuunikala, kappareid, värskeid kirsstomateid.
Sega kokku kurnatud gnocchiga.

*Kaste salveiga
Kuumuta pannil võis salvei. Lisa pisut keeduvett ja sega läbi gnocchidega. Peale riivi parmigiano juustu.

Veel lihtsam on segada kurnatud gnocchid oliiviõliga. Puista peale parmigiano juustu.

Nipp – keedad gnocchi 1 min ja praed nad õlis krõbedaks. Gnocchid võib ka õliga kokku määrida ja küpsetada ahjus kuldpruuniks.

Need lihtsad ja kiired retseptid täidavad kõhtu ja ka koolilapsed saavad nende valmistamisega hakkama.

Pakend 500g

2.50  2.15  Lisa korvi
Allahindlus! Suured gnocchi 500g
Suured gnocchi 500g

Garofalo suured kartuli gnocchi.

Gniocchi on kartuliga pasta, pisike või suurem klimp. Väga toitev, maitsev, lihtne valmistada ja suure valiku kastmetega.

Keetes, ära keeda üle! Soolvees vaid 2-3 minutit!

*Kaste kirsstomatikastme, parmigiano juustu, oliiviõli ja basiilikuga.
Keeda gnocchi ja kurna kiirelt. Sega kokku kuumal pannil tomatikaste värske basiiliku ja oliiviõliga. Enne serveerimist riivi peale parmigiano juustu!

*Kaste juustuga! Imelihtne.
Jäta alles pasta keeduvett. Vala kurnatud pasta pannile, kus on meelepärast hästi sulavat juustu ja pisut pasta keeduvett. (Nagu näiteks gorgonzola).
Võid teha ka merevaigu juustuga. Enne serveerimist lisa pusut musta pipart ja riivi peale parmigiano juustu. Siia sobivad ka näiteks kreekapähklid.

*Kaste pestoga
Jäta alles pasta keeduvett, pane pannile pestot ja oliiviõli. Lisa kurnatud gnocchi ja sega. Sobivad kõik pestod (pistaatsia, oliivi kuni chilline).

*Kaste tuunikala ja kirsstomatiga.
Pane pannile oliiviõli, pasta keeduvett, pisut peterselli. Kuumuta ja lisa tuunikala, kappareid, värskeid kirsstomateid.
Sega kokku kurnatud gnocchiga.

*Kaste salveiga
Kuumuta pannil võis salvei. Lisa pisut keeduvett ja sega läbi gnocchidega. Peale riivi parmigiano juustu.

Veel lihtsam on segada kurnatud gnocchid oliiviõliga. Puista peale parmigiano juustu.

Nipp – keedad gnocchi 1 min ja praed nad õlis krõbedaks. Gnocchid võib ka õliga kokku määrida ja küpsetada ahjus kuldpruuniks.

Need lihtsad ja kiired retseptid täidavad kõhtu ja ka koolilapsed saavad nende valmistamisega hakkama.

Pakend 500g

2.50  2.15  Lisa korvi
Allahindlus! Täistera gnocchi 500g
Täistera gnocchi 500g

Garofalo kartuli-gnocchi täistera nisujahuga.

Gnocchi on kartuliga pasta, pisike või suurem klimp. Väga toitev, maitsev, lihtne valmistada ja suure valiku kastmetega.

Keetes, ära keeda üle! Soolvees vaid 2-3 minutit!

*Kaste kirsstomatikastme, parmigiano juustu, oliiviõli ja basiilikuga.
Keeda gnocchi ja kurna kiirelt. Sega kokku kuumal pannil tomatikaste värske basiiliku ja oliiviõliga. Enne serveerimist riivi peale parmigiano juustu!

*Kaste juustuga! Imelihtne.
Jäta alles pasta keeduvett. Vala kurnatud pasta pannile, kus on meelepärast hästi sulavat juustu ja pisut pasta keeduvett. (Nagu näiteks gorgonzola).
Võid teha ka merevaigu juustuga. Enne serveerimist lisa pusut musta pipart ja riivi peale parmigiano juustu. Siia sobivad ka näiteks kreekapähklid.

*Kaste pestoga
Jäta alles pasta keeduvett, pane pannile pestot ja oliiviõli. Lisa kurnatud gnocchi ja sega. Sobivad kõik pestod (pistaatsia, oliivi kuni chilline).

*Kaste tuunikala ja kirsstomatiga.
Pane pannile oliiviõli, pasta keeduvett, pisut peterselli. Kuumuta ja lisa tuunikala, kappareid, värskeid kirsstomateid.
Sega kokku kurnatud gnocchiga.

*Kaste salveiga
Kuumuta pannil võis salvei. Lisa pisut keeduvett ja sega läbi gnocchidega. Peale riivi parmigiano juustu.

Veel lihtsam on segada kurnatud gnocchid oliiviõliga. Puista peale parmigiano juustu.

Nipp – keedad gnocchi 1 min ja praed nad õlis krõbedaks. Gnocchid võib ka õliga kokku määrida ja küpsetada ahjus kuldpruuniks.

Need lihtsad ja kiired retseptid täidavad kõhtu ja ka koolilapsed saavad nende valmistamisega hakkama.

Pakend 500g

2.50  2.15  Lisa korvi
Allahindlus! Gluteenivabad gnocchi riisijahuga 400g
Gluteenivabad gnocchi riisijahuga 400g

Gluteenivabad gnocchi riisijahuga. Toitev ja maitsev söömaaeg.

Gnocchi on kartuliga pasta, pisike või suurem klimp. Väga toitev, maitsev, lihtne valmistada ja suure valiku kastmetega.

Keetes, ära keeda üle! Soolvees vaid 2-3 minutit!

*Kaste kirsstomatikastme, parmigiano juustu, oliiviõli ja basiilikuga.
Keeda gnocchi ja kurna kiirelt. Sega kokku kuumal pannil tomatikaste värske basiiliku ja oliiviõliga. Enne serveerimist riivi peale parmigiano juustu!

*Kaste juustuga! Imelihtne.
Jäta alles pasta keeduvett. Vala kurnatud pasta pannile, kus on meelepärast hästi sulavat juustu ja pisut pasta keeduvett. (Nagu näiteks gorgonzola).
Võid teha ka merevaigu juustuga. Enne serveerimist lisa pusut musta pipart ja riivi peale parmigiano juustu. Siia sobivad ka näiteks kreekapähklid.

*Kaste pestoga
Jäta alles pasta keeduvett, pane pannile pestot ja oliiviõli. Lisa kurnatud gnocchi ja sega. Sobivad kõik pestod (pistaatsia, oliivi kuni chilline).

*Kaste tuunikala ja kirsstomatiga.
Pane pannile oliiviõli, pasta keeduvett, pisut peterselli. Kuumuta ja lisa tuunikala, kappareid, värskeid kirsstomateid.
Sega kokku kurnatud gnocchiga.

*Kaste salveiga
Kuumuta pannil võis salvei. Lisa pisut keeduvett ja sega läbi gnocchidega. Peale riivi parmigiano juustu.

Veel lihtsam on segada kurnatud gnocchid oliiviõliga. Puista peale parmigiano juustu.

Nipp – keedad gnocchi 1 min ja praed nad õlis krõbedaks. Gnocchid võib ka õliga kokku määrida ja küpsetada ahjus kuldpruuniks.

Need lihtsad ja kiired retseptid täidavad kõhtu ja ka koolilapsed saavad nende valmistamisega hakkama.

400g pakend

3.00  2.55  Lisa korvi
Kirsstomati kaste ABioMed 330g
Kirsstomati kaste ABioMed 330g

Magus kirsstomati kaste.

Sobib kasutamiseks nii pastale kui ka pizzale.

Koostis: Kisstomatid, oliiviõli, basiilik, sool. Ei ole lisatud säilitusaineid.

300g klaasist pudelis

3.00  Lisa korvi
KINKEKAART
KINKEKAART

Vali Myitaly kinkekaart! Saadame sulle kaardi (millel on unikaalne kood) mailile ja saad selle välja trükkida või edasi saata kingisaajale!

Myitaly kinkekaart on kehtiv 1 aasta ja sobib kasutamiseks KÕIGILE ostudele e-poes ja teenustele, töötubadele, koolitustele MyItaly Toidustuudios!

Kui soovid paberkujul kinkekaarti, siis selle saad kätte MyItaly poest (Kastani 42, Tartu) või saadame sulle sobivasse DPD pickup punkti (sel juhul tuleb lisaks maksta transpordi tasu). Palun kirjuta Märkuste lahtrisse, kui soovid paberkujul kinkekaardile ise järgi tulla, siis teame selle ette valmistada, vastasel juhul saadame kinkekaardi e-maili peale.

 

5.00  Lisa korvi
Suupistevaagen
Suupistevaagen

Itaalia suupistevaagen

Hind 5 EUR/inimene. Valige vaagna suurus vastavalt inimeste arvule.

Miinimum vaagna suurus 3 inimesele ehk makstes 15 EUR.

Suupistevaagen sisaldab ainult Itaalia tooteid:

  • erinevaid salaamisid/sinke
  • erinevaid juuste
  • oliivid
  • pesto
  • konserveeritud köögiviljad (varieeruvad)

Pildil näidisvaagen 5-le inimesele. Suupiste vaagnale lisame ka enda küpsetatud saia (focaccia, pizza, cornettod olenevalt soovist).

Suupistevaagen on ettetellimisega ja sellele saab järgi tulla MyItaly kohvik-poodi Aparaaditehases Tartus (Kastani 42).

Kui tellite hommikul, siis on võimalik vaagen kätte saada samal päeval. Juhul kui soovite vaagna juurde pizzat, siis saab vaagna järgmiseks päevaks.

Märkuste lahtrisse kirjutage aeg, millal soovite vaagnale järgi tulla.

5.00  Lisa korvi
Magusa vaagen
Magusa vaagen

Magusa vaagen Itaalia kondiitritoodetega.

Hind 5 EUR/inimene. Valige vaagna suurus vastavalt inimeste arvule.

Miinimum vaagen –  3 inimesele (ehk makstes 15 eur)

 

Magusa vaagen sisaldab:

  • cannolo sicilianod
  • Itaalia küpsised
  • makroonid
  • kook Myitaly koogivalikust

Pildil näidisvaagen 7-le inimesele.

Kui teil on vaagana osas erisoove, siis palume need üle täpsustada, kas emaili info@myitaly.ee.

Magusa vaagen on ettetellimisega ja sellele saab järgi tulla MyItaly kohvik-poodi Aparaaditehases Tartus (Kastani 42).

Märkuste lahtrisse kirjutage aeg, millal soovite vaagnale järgi tulla.

5.00  Lisa korvi
Morettino espresso kohvitass+alustaldrik
Morettino espresso kohvitass+alustaldrik

Spetsiaalne Morettino espresso tass koos alustadrikuga,

Tass 5cl +alustadrik

6.00  Lisa korvi
San Giacomo palsamiäädika kinkekarp 40ml
San Giacomo palsamiäädika kinkekarp 40ml

Eksklusiivne San Giacomo balsamiäädikas pitsatiga pudelis ja kinkekarbis

Valmistatud Reggio Emilias kasvanud viinamarjadest, laagerdunud puidust vaadis 5 aastat.

Kergelt kreemine, sobib ideaalselt salatile, värsketele juustudele, grillitud lihale ja juurviljadele.

100% naturaalne, bioloogiline toode.

Klaaspudel 40 ml

8.00  Lisa korvi
Kinkekarp pistaatsia 2x90g
Kinkekarp pistaatsia 2x90g

Kaunis kinkekarp pistaatsiapähkli austajatele.

Sisaldab magus pistaatsiakreem ja pistaatsiapähkli pesto.

2x90g klaaspurgis

11.00  Lisa korvi
IGP Sicilia 500ml
IGP Sicilia 500ml

MyItaly on eriline võimalus esitleda Eestis esimesena IGP Siclia oliiviõli! Kasuta juhust ja proovi esimeste seas seda uut õli!

IGP Sicilia on täiesti uus õli, mis loodi ja kanti registrisse 2016 septembris. 1999.aastal tootis esimese pudeli DOP Monti Iblei (PRIMO) Frantoi Cutrera, siis ka esimese pudelid IGP Sicilia tootjaks on Frantoi Cutrera.

Pudelid on kuue erineva etiketiga, sümboliseerides erinevate Sitsiilia piirkondade traditsioonilisi mustreid ja ornamente.

Primo oliiviõli on võitnud pea kõik auhinnad, mis võita annab oliiviõli maailmas, soovime tuult tiibadesse ka sellele uuele IGP Sicilia extra virgin oliiviõlile!

 

 

 

13.00  Lisa korvi
Biancolilla oliiviõli LASTELE! 500 ml
Biancolilla oliiviõli LASTELE! 500 ml

Toodetud oktoober 2016! Tumedast klaasist kandiline pudel 500ml.

See õli on kõige mahedama maitsega, pigem kergelt magus ja maitses on tunda artišokki ning mandlit.

Oma omadutse poolest on see õli eriti sobilik neile, kelllele ei meeldi oliiviõli intensiivne maitse ja aroom ning kellele ei meeldi, et õli kurgus kraabib.

Eriti soovitame seda oliiviõli kõige pisematele, lisage seda õli mõned tilgad beebitoidule. Intensiivsus maitsel ja lõhnal madal.

Tegu on väga kvaliteetse extra virgin oliiviõliga, mis on toodetud vaid ühte sorti oliividest: Biancolilla.

 

14.00  Lisa korvi
Limonaad Arancia Rossa 6 x 275 ml
Limonaad Arancia Rossa 6 x 275 ml

Maksad 5 pudeli eest, saad 6!

Sitsiilia punastest apelsinidest valminud limonaad on loodud antiikseid retsepte silmas pidades. Mõnus värskendav jook kannab endas Sitsiilia punaste apelsinide tugevat maitset ja aroomi.

Sobib ka kasutamiseks erinevate kokteilide koostises.

6 x 275 ml klaasist pudel

 

15.00  Lisa korvi
Limonaad Spuma 6 x 275 ml
Limonaad Spuma 6 x 275 ml

Maksad 5 pudeli eest, saad 6!

Spuma limonaad on klassikaline Sitsiilia limonaad, mis sisaldab rabarberit, leedripuuõisi, nelki ja karamelli. Tänu neile naturaalsetele koostisosadele on limonaad aromaatne ja intensiivse maitsega.

Sobib nii aperitiiviks kui ka kasutamiseks erinevate kokteilide koostises.

6 x 275 ml klaasist pudel

 

15.00  Lisa korvi
Limonaad Cedrata 6 x 275 ml
Limonaad Cedrata 6 x 275 ml

Maksad 5 pudeli eest, saad 6!

Cedrata on väga värskendav ja maitsev limonaad, mille värskust annavad edasi Sitsiilia tsitruselised.

Sobib nii aperitiiviks kui ka kasutamiseks erinevate kokteilide koostises (Apertass – cedrata ja Aperol, Katiuscia – cedrata ja Malibù  ja Kappa Cocktail – cedrata rummi ja troopiliste viljade mahlaga).

6 x 275 ml klaasist pudel

 

15.00  Lisa korvi
Limonaad Chinotto 6 x 275 ml
Limonaad Chinotto 6 x 275 ml

Maksad 5 pudeli eest, saad 6!

Chinotto on traditsiooniline Sitsiilia kihisev jook, mis on valmistatud tsitruselise Citrus myrtifolia viljast. Tume kihisev jook on sarnane Coca Colale. Maitse on natuke mõrkjam, samas järelmaitse on täis värskust. Proovi kindlasti!

Sobib nii aperitiiviks kui ka kasutamiseks erinevate kokteilide koostises.

6 x 275 ml klaasist pudel

 

15.00  Lisa korvi
Limonaad Limonata 6 x 275 ml
Limonaad Limonata 6 x 275 ml

Maksad 5 pudeli eest, saad 6!

Limonata on kihisev jook, mis on valmistatud vastavalt antiiksele retseptile ja sisaldab 12% Sitsiilia sidrunite mahla. Jook on hapukas ja väga värkendav.

Sobib nii aperitiiviks kui ka kasutamiseks erinevate kokteilide koostises.

6 x 275 ml klaasist pudel

 

15.00  Lisa korvi