Pakkumised

Väikesed gnocchi 500g
Väikesed gnocchi 500g

Garofalo väikesed kartuli gnocchi.

Gnocchi on kartuliga pasta, pisike või suurem klimp. Väga toitev, maitsev, lihtne valmistada ja suure valiku kastmetega.

Keetes, ära keeda üle! Soolvees vaid 2-3 minutit!

*Kaste kirsstomatikastme, parmigiano juustu, oliiviõli ja basiilikuga.
Keeda gnocchi ja kurna kiirelt. Sega kokku kuumal pannil tomatikaste värske basiiliku ja oliiviõliga. Enne serveerimist riivi peale parmigiano juustu!

*Kaste juustuga! Imelihtne.
Jäta alles pasta keeduvett. Vala kurnatud pasta pannile, kus on meelepärast hästi sulavat juustu ja pisut pasta keeduvett. (Nagu näiteks gorgonzola).
Võid teha ka merevaigu juustuga. Enne serveerimist lisa pusut musta pipart ja riivi peale parmigiano juustu. Siia sobivad ka näiteks kreekapähklid.

*Kaste pestoga
Jäta alles pasta keeduvett, pane pannile pestot ja oliiviõli. Lisa kurnatud gnocchi ja sega. Sobivad kõik pestod (pistaatsia, oliivi kuni chilline).

*Kaste tuunikala ja kirsstomatiga.
Pane pannile oliiviõli, pasta keeduvett, pisut peterselli. Kuumuta ja lisa tuunikala, kappareid, värskeid kirsstomateid.
Sega kokku kurnatud gnocchiga.

*Kaste salveiga
Kuumuta pannil võis salvei. Lisa pisut keeduvett ja sega läbi gnocchidega. Peale riivi parmigiano juustu.

Veel lihtsam on segada kurnatud gnocchid oliiviõliga. Puista peale parmigiano juustu.

Nipp – keedad gnocchi 1 min ja praed nad õlis krõbedaks. Gnocchid võib ka õliga kokku määrida ja küpsetada ahjus kuldpruuniks.

Need lihtsad ja kiired retseptid täidavad kõhtu ja ka koolilapsed saavad nende valmistamisega hakkama.

Pakend 500g

2.50  Lisa korvi
Suured gnocchi 500g
Suured gnocchi 500g

Garofalo suured kartuli gnocchi.

Gniocchi on kartuliga pasta, pisike või suurem klimp. Väga toitev, maitsev, lihtne valmistada ja suure valiku kastmetega.

Keetes, ära keeda üle! Soolvees vaid 2-3 minutit!

*Kaste kirsstomatikastme, parmigiano juustu, oliiviõli ja basiilikuga.
Keeda gnocchi ja kurna kiirelt. Sega kokku kuumal pannil tomatikaste värske basiiliku ja oliiviõliga. Enne serveerimist riivi peale parmigiano juustu!

*Kaste juustuga! Imelihtne.
Jäta alles pasta keeduvett. Vala kurnatud pasta pannile, kus on meelepärast hästi sulavat juustu ja pisut pasta keeduvett. (Nagu näiteks gorgonzola).
Võid teha ka merevaigu juustuga. Enne serveerimist lisa pusut musta pipart ja riivi peale parmigiano juustu. Siia sobivad ka näiteks kreekapähklid.

*Kaste pestoga
Jäta alles pasta keeduvett, pane pannile pestot ja oliiviõli. Lisa kurnatud gnocchi ja sega. Sobivad kõik pestod (pistaatsia, oliivi kuni chilline).

*Kaste tuunikala ja kirsstomatiga.
Pane pannile oliiviõli, pasta keeduvett, pisut peterselli. Kuumuta ja lisa tuunikala, kappareid, värskeid kirsstomateid.
Sega kokku kurnatud gnocchiga.

*Kaste salveiga
Kuumuta pannil võis salvei. Lisa pisut keeduvett ja sega läbi gnocchidega. Peale riivi parmigiano juustu.

Veel lihtsam on segada kurnatud gnocchid oliiviõliga. Puista peale parmigiano juustu.

Nipp – keedad gnocchi 1 min ja praed nad õlis krõbedaks. Gnocchid võib ka õliga kokku määrida ja küpsetada ahjus kuldpruuniks.

Need lihtsad ja kiired retseptid täidavad kõhtu ja ka koolilapsed saavad nende valmistamisega hakkama.

Pakend 500g

2.50  Lisa korvi
Täistera gnocchi 500g
Täistera gnocchi 500g

Garofalo kartuli-gnocchi täistera nisujahuga.

Gnocchi on kartuliga pasta, pisike või suurem klimp. Väga toitev, maitsev, lihtne valmistada ja suure valiku kastmetega.

Keetes, ära keeda üle! Soolvees vaid 2-3 minutit!

*Kaste kirsstomatikastme, parmigiano juustu, oliiviõli ja basiilikuga.
Keeda gnocchi ja kurna kiirelt. Sega kokku kuumal pannil tomatikaste värske basiiliku ja oliiviõliga. Enne serveerimist riivi peale parmigiano juustu!

*Kaste juustuga! Imelihtne.
Jäta alles pasta keeduvett. Vala kurnatud pasta pannile, kus on meelepärast hästi sulavat juustu ja pisut pasta keeduvett. (Nagu näiteks gorgonzola).
Võid teha ka merevaigu juustuga. Enne serveerimist lisa pusut musta pipart ja riivi peale parmigiano juustu. Siia sobivad ka näiteks kreekapähklid.

*Kaste pestoga
Jäta alles pasta keeduvett, pane pannile pestot ja oliiviõli. Lisa kurnatud gnocchi ja sega. Sobivad kõik pestod (pistaatsia, oliivi kuni chilline).

*Kaste tuunikala ja kirsstomatiga.
Pane pannile oliiviõli, pasta keeduvett, pisut peterselli. Kuumuta ja lisa tuunikala, kappareid, värskeid kirsstomateid.
Sega kokku kurnatud gnocchiga.

*Kaste salveiga
Kuumuta pannil võis salvei. Lisa pisut keeduvett ja sega läbi gnocchidega. Peale riivi parmigiano juustu.

Veel lihtsam on segada kurnatud gnocchid oliiviõliga. Puista peale parmigiano juustu.

Nipp – keedad gnocchi 1 min ja praed nad õlis krõbedaks. Gnocchid võib ka õliga kokku määrida ja küpsetada ahjus kuldpruuniks.

Need lihtsad ja kiired retseptid täidavad kõhtu ja ka koolilapsed saavad nende valmistamisega hakkama.

Pakend 500g

2.50  Lisa korvi
KINKEKAART
KINKEKAART

Vali Myitaly kinkekaart! Saadame sulle kaardi (millel on unikaalne kood) mailile ja saad selle välja trükkida või edasi saata kingisaajale!

Myitaly kinkekaart on kehtiv 1 aasta ja sobib kasutamiseks KÕIGILE ostudele e-poes ja teenustele, töötubadele, koolitustele MyItaly Toidustuudios!

Kui soovid paberkujul kinkekaarti, siis selle saad kätte MyItaly poest (Kastani 42, Tartu) või saadame sulle sobivasse DPD pickup punkti (sel juhul tuleb lisaks maksta transpordi tasu). Palun kirjuta Märkuste lahtrisse, kui soovid paberkujul kinkekaardile ise järgi tulla, siis teame selle ette valmistada, vastasel juhul saadame kinkekaardi e-maili peale.

 

5.00  Lisa korvi
Suupistevaagen
Suupistevaagen

Itaalia suupistevaagen

Hind 5 EUR/inimene. Valige vaagna suurus vastavalt inimeste arvule.

Miinimum vaagna suurus 3 inimesele ehk makstes 15 EUR.

Suupistevaagen sisaldab ainult Itaalia tooteid:

  • erinevaid salaamisid/sinke
  • erinevaid juuste
  • oliivid
  • pesto
  • konserveeritud köögiviljad (varieeruvad)

Pildil näidisvaagen 5-le inimesele. Suupiste vaagnale lisame ka enda küpsetatud saia (focaccia, pizza, cornettod olenevalt soovist).

Suupistevaagen on ettetellimisega ja sellele saab järgi tulla MyItaly kohvik-poodi Aparaaditehases Tartus (Kastani 42).

Kui tellite hommikul, siis on võimalik vaagen kätte saada samal päeval. Juhul kui soovite vaagna juurde pizzat, siis saab vaagna järgmiseks päevaks.

Märkuste lahtrisse kirjutage aeg, millal soovite vaagnale järgi tulla.

5.00  Lisa korvi
Magusa vaagen
Magusa vaagen

Magusa vaagen Itaalia kondiitritoodetega.

Hind 5 EUR/inimene. Valige vaagna suurus vastavalt inimeste arvule.

Miinimum vaagen –  3 inimesele (ehk makstes 15 eur)

 

Magusa vaagen sisaldab:

  • cannolo sicilianod
  • Itaalia küpsised
  • makroonid
  • kook Myitaly koogivalikust

Pildil näidisvaagen 7-le inimesele.

Kui teil on vaagana osas erisoove, siis palume need üle täpsustada, kas emaili info@myitaly.ee.

Magusa vaagen on ettetellimisega ja sellele saab järgi tulla MyItaly kohvik-poodi Aparaaditehases Tartus (Kastani 42).

Märkuste lahtrisse kirjutage aeg, millal soovite vaagnale järgi tulla.

5.00  Lisa korvi
Morettino espresso kohvitass+alustaldrik
Morettino espresso kohvitass+alustaldrik

Spetsiaalne Morettino espresso tass koos alustadrikuga,

Tass 5cl +alustadrik

6.00  Lisa korvi
Mandariin 3kg
Mandariin 3kg

Meile jõuavad mandariinid Sitsiiliast ja on spetsiaalselt meie jaoks korjatud.  Pärast korjamist pestakse sooja veega maha tolm ja saadetakse Eesti poole teele.

See mandariinide sort on heledama kollaka koorega ja  magusa maitsega. 

Vilju on  PIIRATUD KOGUSES!

 

 

9.00  Lisa korvi
Arancini pallid ragù täidisega 5tk
Arancini pallid ragù täidisega 5tk

Sitsiilia köögist pärit klassikaline tänavatoit – arancino (mitmuses arancini) on oma olemuselt krõbeda kestaga riisipall, mille sees on täidiseks ragù kaste.

1 palli kaal ~70g, kokku 5 palli.

Arancinid palume tellida 1 päev ette ja neid me ei saada, vaid neile tuleb ise JÄRGI TULLA Myitaly Toidustuudiosse (Kastani 42).

10.00  Lisa korvi
Arancini pallid mozzarella-singi täidisega 5tk
Arancini pallid mozzarella-singi täidisega 5tk

Sitsiilia köögist pärit klassikaline tänavatoit – arancino (mitmuses arancini) on oma olemuselt krõbeda kestaga riisipall, mille sees on täidiseks mozzarella, sink ja besciamelli kaste.

1 palli kaal ~70g, kokku 5 palli.

Arancinid palume tellida 1 päev ette ja neid me ei saada, vaid neile tuleb ise JÄRGI TULLA Myitaly Toidustuudiosse (Kastani 42).

10.00  Lisa korvi
2019 Frescolio 750ml läbipaistev pudel
2019 Frescolio 750ml läbipaistev pudel

750ml klaaspudel + kotike Trapani meresoola ja kuivatatud oreganoga!

Aasta oodatuim sündmus oliiviõligurmaanile on jälle käes! Värskelt valminud oliiviõli jõuab Sitsiiliast Eestisse oktoobri keskel. Maitsta värsket õli nii varakult on privileeg, mida isegi paljud oliiviõli tootmispiirkonnas elavad inimesed nautida ei saa!

Selle õli värskust  ja rohelust on raske kirjeldada, seda peab lihtsalt proovima! Esmakordsel maitsmisel selle sametine tekstuur, erkroheline värv, värskust täis maitse ja lõhn ning kerge pikantsus üllatavad ja jäävad meeli kummitama pikalt, nii et iga sügis sünnib soov seda õli jälle proovida!

Õli on saadaval vaid kuniks kaupa jätkub!

Mida värske oliiviõliga teha?

Parim viis selle maitsmiseks on, kui röstitud itaalia ciabattale valada peale värsket oliiviõli ning lisada pisut soola ja oreganot.

Kui viitsimist pisut rohkem, siis keetke head kvaliteetset pastat ning segage see hoolega läbi oliiviõli, küpse tükeldatud tomati ning oregano seguga.

Buon appetito!

 

17.00  Lisa korvi
Sitsiilia tsitruste kast (7kg)
Sitsiilia tsitruste kast (7kg)

Pakume võimalust tellida kast 4 erineva Sitsiilia tsitrusega. Kastis sisalduvad:

  • ~3 kg Miyagawa tsitrust
  • ~2 kg mandariin klementiine
  • ~1 kg roosasid greipe
  • ~1 kg sidruneid

Hea võimalus proovida erinevaid Sitsiilia tsitruseid!

Kõik tsitrused on saabunud meile Itaaliast Sitsiilia saarelt!

Miyagawa  – See on suuruselt mandariini sarnane, rohekaskollase õhukese koorega vili, mis on hapukam kui mandariinid, aga väga aromaatne.

Mandariin – Klementiin on eestlastele tuntud klassikaline oranži värvi mandariin, magus ja mahlane.

Roosa greip on täis C vitamiiini, aitab kaasa seedimisele ning tugevdab immuunsüsteemi.

Vilju on  PIIRATUD KOGUSES!

 

 

18.00  Lisa korvi
Pizza koolitus 11.11.2019 kell 18 GRUPP TÄIS
Pizza koolitus 11.11.2019 kell 18 GRUPP TÄIS

Pizza koolitus 11.11.2019 kell 18:00!

Koolitus toimub tõelise ja kogenud pizzasid keerutava Itaalia pizzameistri Joshua juhendamisel.

Koolituse jooksul saate teada kõik pizza saladused kiviahjus ja elektriahjus, kuidas käib kergitamine ning millised katted sobivad Itaalia pizzadele.

Koolitus on inglise-itaalia-eesti keeles.

Kogunemine 17.30 – 18.00.

Kursus kestab 3-4 tundi.

Kursus toimub Myitaly Toidustuudios Aparaaditehases Tartus (Kastani 42).

Koha kursusel tagab kursuse eest maksmine.

Kohtade arv PIIRATUD!

35.00  Loe edasi
Pizza koolitus 4.11.2019 kell 18
Pizza koolitus 4.11.2019 kell 18

Pizza koolitus 4.11.2019 kell 18:00!

Koolitus toimub tõelise ja kogenud pizzasid keerutava Itaalia pizzameistri Joshua juhendamisel.

Koolituse jooksul saate teada kõik pizza saladused kiviahjus ja elektriahjus, kuidas käib kergitamine ning millised katted sobivad Itaalia pizzadele.

Koolitus on inglise-itaalia-eesti keeles.

Kogunemine 17.30 – 18.00.

Kursus kestab 3-4 tundi.

Kursus toimub Myitaly Toidustuudios Aparaaditehases Tartus (Kastani 42).

Koha kursusel tagab kursuse eest maksmine.

Kohtade arv PIIRATUD!

35.00  Lisa korvi
Pizza koolitus 25.11.2019 kell 18
Pizza koolitus 25.11.2019 kell 18

Pizza koolitus 25.11.2019 kell 18:00!

Koolitus toimub tõelise ja kogenud pizzasid keerutava Itaalia pizzameistri Joshua juhendamisel.

Koolituse jooksul saate teada kõik pizza saladused kiviahjus ja elektriahjus, kuidas käib kergitamine ning millised katted sobivad Itaalia pizzadele.

Koolitus on inglise-itaalia-eesti keeles.

Kogunemine 17.30 – 18.00.

Kursus kestab 3-4 tundi.

Kursus toimub Myitaly Toidustuudios Aparaaditehases Tartus (Kastani 42).

Koha kursusel tagab kursuse eest maksmine.

Kohtade arv PIIRATUD!

35.00  Lisa korvi
Komplektmenüü (catering)
Komplektmenüü (catering)

Pakume komplektmenüüd kontorisse/üritustele.

Tuleme kohale ja katame laua (taldrikuid kaasa ei võta).

*************************

Eelroog:

Aperitivokokteil (mittealkohoolne)
Selle kõrvale itaalia juustud, mozzarella kirsstomatitega, salaamid ja singid, krõbe Itaalia ciabatta, erinevad pestod, oliivid ja tarallid

Pearoog:

Klassikaline Itaalia lasagne värsketest “pasta all’uova” lasagnelehtedest

Magusa buffee:

Tiramisu tort
Cannolo Sicilianod
Erinevad tsitrused

*************************

Hind 38 EUR/inimene

Tellimuse esitamisel kirjutage “Märkuste” lahtrisse aeg ja koht, kus peaks toitu serveerima. Võtame teiega täiendava info saamiseks ühendust.

38.00  Lisa korvi
3 x 750ml Frescolio 2019 läbipaistev pudel
3 x 750ml Frescolio 2019 läbipaistev pudel

3 x 750 ml pudelit Frescolio 2019 oliiviõli + iga pudeliga kaasas kotike Trapani meresoola ja oreganoga!

Aasta oodatuim sündmus oliiviõligurmaanile on jälle käes! Värskelt valminud oliiviõli jõuab Sitsiiliast Eestisse oktoobri keskel. Maitsta värsket õli nii varakult on privileeg, mida isegi paljud oliiviõli tootmispiirkonnas elavad inimesed nautida ei saa!

Selle õli värskust  ja rohelust on raske kirjeldada, seda peab lihtsalt proovima! Esmakordsel maitsmisel selle sametine tekstuur, erkroheline värv, värskust täis maitse ja lõhn ning kerge pikantsus üllatavad ja jäävad meeli kummitama pikalt, nii et iga sügis sünnib soov seda õli jälle proovida!

Õli on saadaval vaid kuniks kaupa jätkub!

Mida värske oliiviõliga teha?

Parim viis selle maitsmiseks on, kui röstitud itaalia ciabattale valada peale värsket oliiviõli ning lisada pisut soola ja oreganot.

Kui viitsimist pisut rohkem, siis keetke head kvaliteetset pastat ning segage see hoolega läbi oliiviõli, küpse tükeldatud tomati ning oregano seguga.

Buon appetito!

 

50.00  Lisa korvi
2019 Frescolio 3L kanister
2019 Frescolio 3L kanister

3l kanister rohelist aromaatset õli!

Aasta oodatuim sündmus oliiviõligurmaanile on jälle käes! Värskelt valminud oliiviõli jõuab Sitsiiliast Eestisse oktoobri keskel. Maitsta värsket õli nii varakult on privileeg, mida isegi paljud oliiviõli tootmispiirkonnas elavad inimesed nautida ei saa!

Selle õli värskust  ja rohelust on raske kirjeldada, seda peab lihtsalt proovima! Esmakordsel maitsmisel selle sametine tekstuur, erkroheline värv, värskust täis maitse ja lõhn ning kerge pikantsus üllatavad ja jäävad meeli kummitama pikalt, nii et iga sügis sünnib soov seda õli jälle proovida!

Õli on saadaval vaid kuni jõuludeni või kuniks kaupa jätkub!

Mida värske oliiviõliga teha?

Parim viis selle maitsmiseks on, kui röstitud itaalia ciabattale valada peale värsket oliiviõli ning lisada pisut soola ja punet.

Kui viitsimist pisut rohkem, siis keetke head kvaliteetset pastat ning segage see hoolega läbi oliiviõli, küpse tükeldatud tomati ning oregano seguga.

Buon appetito!

60.00  Lisa korvi
6 x 750ml Frescolio 2019 läbipaistev pudel
6 x 750ml Frescolio 2019 läbipaistev pudel

6 x 750 ml pudelit Frescolio 2019 oliiviõli + iga pudeliga kaasas kotike Trapani meresoola ja oreganoga!

Aasta oodatuim sündmus oliiviõligurmaanile on jälle käes! Värskelt valminud oliiviõli jõuab Sitsiiliast Eestisse oktoobri keskel. Maitsta värsket õli nii varakult on privileeg, mida isegi paljud oliiviõli tootmispiirkonnas elavad inimesed nautida ei saa!

Selle õli värskust  ja rohelust on raske kirjeldada, seda peab lihtsalt proovima! Esmakordsel maitsmisel selle sametine tekstuur, erkroheline värv, värskust täis maitse ja lõhn ning kerge pikantsus üllatavad ja jäävad meeli kummitama pikalt, nii et iga sügis sünnib soov seda õli jälle proovida!

Õli on saadaval vaid kuniks kaupa jätkub!

Mida värske oliiviõliga teha?

Parim viis selle maitsmiseks on, kui röstitud itaalia ciabattale valada peale värsket oliiviõli ning lisada pisut soola ja oreganot.

Kui viitsimist pisut rohkem, siis keetke head kvaliteetset pastat ning segage see hoolega läbi oliiviõli, küpse tükeldatud tomati ning oregano seguga.

Buon appetito!

 

95.00  Lisa korvi