Sitsiilia tänavatoidud 14.05.2016 kell 10:00-14:30

Töötoas valmivad: Arancined, panelle ja croche Magustoit cannolo ja granita Ühisele toiduvalmistamisele järgneb ühine söömaaeg. Registreerimine toimub läbi Tartu Rahvaülikooli. Vaata lähemalt siit.

Loe edasi →

Kokkamiskool Kevadpühade toidud 15.03.2016 kell 18-20.30

Täpsem info ja registreerimine Triinu Toidumaailma lehel.

Loe edasi →

Kokkamiskool Kastmed 21.03 kell 18-20.30

Täpsem info ja registreerimine Triinu Toidumaailma lehel.

Loe edasi →

Tort emadepäevaks 7.05.2016 kell 10.00-12.15

Magus kingitus emadepäevaks. Toidustuudios valmib 20 cm läbimõõduga tordike, mille sees on mascarpone-vahukoore kreem, kaunistatud kas vahukoore või martsipanimassiga. Ka kaunistused tehakse martsipanist või maalitakse martsipanmassile vastavalt nii nagu emale meeldib. Rohkem infor Tartu Rahvaülikooli lehel. Vaata siit!

Loe edasi →

Tort Valentinipäevaks 13.02.2016 kell 10.00-12.15

Magus kingitus Valentinipäevaks. Toidustuudios valmib 20 cm läbimõõduga tordike, mille sees on mascarpone-vahukoore kreem, kaunistatud kas vahukoore või martsipanimassiga. Ka kaunistused tehakse martsipanist, on need siis lilled ja liblikad või mutrid ja kruvikeerajad- vastavalt Sõbrale, kellele tort on mõeldud. Täpsem […]

Loe edasi →

Pistaatsiast ja mandlist 23.04.2016 kell 10.00-14.30

Koolituses osalenu on valmistanud järgmisi toite: jäätis, granita, amarettod, mandliküpsised, cantuccid, makroonid, frutta matturana Koolitus lõppeb ühiselt valmistatud maiusi ja itaaliapärase mokapotiga keedetud tassi head kohvi nautides. Täpsem ingo ja registreerimine Tartu Rahvaülikooli lehel. Vaata siit!

Loe edasi →

Itaalia koogid ja tordid 9.04.2016 kell 10.00-14.30

Edukas koolituse läbinu on valmistanud järgmisi maiustusi: cassata, giambella, tiramisu, cicerchiata, cannolo siciliano, torta mimosa Väikese lisaüllatusena tehakse suhkrustatud apelsine ja/või kõrvitsat, mis on Itaalias levinud magusaks suupisteks. Registreerimine toimub läbi Tartu Rahvaülikooli. Vaata lähemalt siit.

Loe edasi →

Kokkamiskool Trühvlid ja tooršokolaad 10.02.2016 kell 18:00-20:30

Meie magusahõngulises Kokkamiskoolis: Saame teada, et šokolaad võib olla ka väga tervislik; Räägime erinevatest magustajatest ja valge suhkru alternatiividest; Meisterdame tõeliselt maitsvat tooršokolaadi; Segame kokku trühvlisegud ning veeretame neist mõnusaid komme nii koheseks suhupistmiseks kui ka kingitusteks. Boonuseks teeme ühe […]

Loe edasi →

Pastad 27.02.2016 kell 10:00-14:30

Töötoas valmivad: Värske pasta: lasagnelehed ja pikk pasta, ravioolid, tortellinid Kolm kastet: besciamella, ragu, carbonara Valmib lasagne Ühisele toiduvalmistamisele järgneb ühine õhtusöök, palume kaasa võtta karbid valminud pasta koju kaasa võtmiseks. Registreerimine toimub läbi Tartu Rahvaülikooli. Vaata lähemalt siit.

Loe edasi →