Risotto 14.12 kell 18.00

Kell 18.00- 21.00 Risotto on itaalias laialt levinud riisiroog, mida on lihtne valmistada. See 3 tunnine koolitus on pühendatud neist neljale: Risotto milanese Risotto alla marinara Risotto alla zuccina Risotto al funghi porcini Koolitus lõpus õhtusöök.  Juhendaja on  Alessandro Inglise- Itaalia […]

Loe edasi →

ARANCINE 13.12 alates kell 11.00.

13.dets on St. Lucia. Sel päeval valmistatakse ja süüakse Sitsiilias arancinesid. Arancined on Palrmo populaarseim tänavatoit aastaringselt.  Pallid võivad olla mini või ka maxi ja kaaluda ca 700g! Itaalia Toidustuudio on sel päeval avatud hommikust õhtuni just nende riisipallide valmistamiseks. […]

Loe edasi →

Itaalia koogid ja tordid lisagrupp 12.12 kell 11.00

Valmistatakse järgmisi maiustusi: cassata, giambella, tiramisu, cicerchiata, cannolo siciliano, catarette, torta mimosa Väikese lisaüllatusena tehakse suhkrustatud apelsine ja/või kõrvitsat, mis on Itaalias levinud magusaks suupisteks.

Loe edasi →