E-Pood

Aqua Filette ilma mullita 375ml
Aqua Filette ilma mullita 375ml

Aqua Filette vesi pärineb allikast, mis asub Itaalias Lazio maakonna Frosinone provintsis. Vett ammutatakse seal juba aastast 1894.

Tänapäeva põllumajanduse ja loomakasvatuse tulemusel võib pinnas sisaldada nitraate,
mis inimese kehasse sattudes võivad viia vähkkasvajate tekkeni. Aqua Filette’t toodetakse piirkonnas, kus puuduvad nitraate tekitavad mõjurid.
Tänu sellele on Aqua Filette vee nitraatide sisaldus ainult 0,2 mg/l (näiteks Eviani veel on nitraatide sisaldus 3,7 mg/l)
Aqua Filette on tuntud oma kvaliteedi, puhtuse ja luksuslikkuse poolest.

Klaaspudel ilma mullita vett 375ml

1.50  Lisa korvi
Tomatikuubikud omas mahlas 400g
Tomatikuubikud omas mahlas 400g

Tomatikuubikud sobivad nagu valatult ahjuroogadesse.

Tomatite küpsemisel valitakse välja kõige ilusamad viljad, neist lõigatakse kuubikud ja juba kahe tunni pärast on nad koos tomatimahlaga konservis.

Metallpurk 400g

1.50  Lisa korvi
Aqua Filette ilma mullita 750ml
Aqua Filette ilma mullita 750ml

Aqua Filette vesi pärineb allikast, mis asub Itaalias Lazio maakonna Frosinone provintsis. Vett ammutatakse seal juba aastast 1894.

Tänapäeva põllumajanduse ja loomakasvatuse tulemusel võib pinnas sisaldada nitraate,
mis inimese kehasse sattudes võivad viia vähkkasvajate tekkeni. Aqua Filette’t toodetakse piirkonnas, kus puuduvad nitraate tekitavad mõjurid.
Tänu sellele on Aqua Filette vee nitraatide sisaldus ainult 0,2 mg/l (näiteks Eviani veel on nitraatide sisaldus 3,7 mg/l)
Aqua Filette on tuntud oma kvaliteedi, puhtuse ja luksuslikkuse poolest.

Klaaspudel ilma mullita vett 750ml

2.00  Lisa korvi
Kuum šokolaad 35g
Kuum šokolaad 35g

Tumeda šokolaadijoogi valmistamiseks ideaalne kuju.

Kuuma šokolaadi valmistamine on imelihtne. Aja 125ml piima keema, pane lusikašokolaad piima sisse, sega paar minutit ja oivaline jook ongi valmis.

Sisaldab min 66% kakaod.

Pilt on illustratiivne. Hinnas on 1 lusikas šokolaadiga.

istruzioni-cioccolata-in-tazza1

2.00  Lisa korvi
Kuum šokolaad ingveri ja muskaatpähkliga 35g
Kuum šokolaad ingveri ja muskaatpähkliga 35g

Tumeda šokolaadijoogi valmistamiseks ideaalne kuju.

Kuuma šokolaadi valmistamine on imelihtne. Aja 125ml piima keema, pane lusikašokolaad piima sisse, sega paar minutit ja oivaline jook ongi valmis.

Sisaldab min 66% kakaod.

Pilt on illustratiivne. Hinnas on 1 lusikas šokolaadiga.

istruzioni-cioccolata-in-tazza1

2.00  Lisa korvi
Kuum šokolaad kardemoni ja tšilliga 35g
Kuum šokolaad kardemoni ja tšilliga 35g

Tumeda šokolaadijoogi valmistamiseks ideaalne kuju.

Kuuma šokolaadi valmistamine on imelihtne. Aja 125ml piima keema, pane lusikašokolaad piima sisse, sega paar minutit ja oivaline jook ongi valmis.

Sisaldab min 66% kakaod.

Pilt on illustratiivne. Hinnas on 1 lusikas šokolaadiga.

istruzioni-cioccolata-in-tazza1

2.00  Lisa korvi
Pitsa taigen 260g
Pitsa taigen 260g

Soovite teha tõelist Itaalia pitsat? Me aitame teid pitsa taignaga.

260g pitsa taignast saab teha ühe suure ümmarguse pitsa (nagu me seda Myitalys teeme).

Pitsa taigen on ainult JÄRGITULEMISEGA Myitaly poodi (Kastani 42, Tartu) või transpordiga Tartus koju.

Ette tuleb tellida vähemalt 1 päev.

260 g taignat

2.00  Lisa korvi
Passata di pomodoro rustica 680g
Passata di pomodoro rustica 680g

Traditsiooniline  tomatipüree ehk passata, mis sobib ideaalselt nii pitsale kui ka pastaroogadesse. Kergelt tükilise koostisega.

Kasutatud ainult Itaaliast pärit toorainet, mis on valitud suure põhjalikkusega.

Koostis: tomatid, sool , sidrunihape.

Keeratava korgiga klaaspudel 680g

2.00  Lisa korvi
Passata di pomodoro 680g
Passata di pomodoro 680g

Traditsiooniline tomatipüree ehk passata, mis sobib ideaalselt nii pitsale kui ka pastaroogadesse.

Kasutatud ainult Itaaliast pärit toorainet, mis on valitud suure põhjalikkusega.

Koostis: tomatid, sool, sidrunihape.

Keeratava korgiga klaaspudel 680g

2.00  Lisa korvi
Passata di pomodoro con basilico 680g
Passata di pomodoro con basilico 680g

Traditsiooniline tomatipüree ehk passata, mis on maitsestatud basiilikuga.

Sobib ideaalselt nii pitsale kui ka pastaroogadesse.

Kasutatud ainult Itaaliast pärit toorainet, mis on valitud suure põhjalikkusega.

Koostis: tomatid, sool, basiilik, sidrunihape.

Keeratava korgiga klaaspudel 680g

2.00  Lisa korvi
Viilutatud Sikanino juust 100g
Viilutatud Sikanino juust 100g

Sikanino juust on maheda maitseline juust, mis sobib ideaalselt võileivale.

Plastik pakend 100g

Tellides AINULT järgitulemisega Myitaly poodi (Kastani 42, Tartu) või Tartu-sisese transpordiga koju!

2.00  Lisa korvi
Riivitud ricotta 80g
Riivitud ricotta 80g

Riivitud soolane ricotta juust. Sobib ideaalselt erinevatele pasta roogadele.

Lehmapiimast, laagerunud 3 kuud.

80g pakend

2.00  Lisa korvi
Piim 1.5% 1L
Piim 1.5% 1L

Kõrgkuumutatud lehmapiim, vähendatud rasvasisaldusega (1,5%).

1L tetrapakk

2.00  Lisa korvi
Täispiim 3.2% 1L
Täispiim 3.2% 1L

Kõrgkuumutatud täispiim rasvasisaldusega <3.2%.

1L tetrapakk

2.00  Lisa korvi
Toidukoor 200ml
Toidukoor 200ml

Toidukoor Panna on spetsiaalselt loodud kreemiste kastmete jaoks, kuid sobib ideaalselt ka magustoitudesse.

Panna muudab eriliseks tortellini ja värske pasta toidud, sobib hästi valge liha, juur- ja köögiviljadega.

200ml pakend

2.00  Lisa korvi
Suitsutatud Sikanino juust 100g
Suitsutatud Sikanino juust 100g

Sikanino juust on maheda maitseline juust, mis sobib ideaalselt võileivale. Suitsutatud.

Plastik pakend 100g

Tellides AINULT järgitulemisega Myitaly poodi (Kastani 42, Tartu) või Tartu-sisese transpordiga koju!

2.00  Lisa korvi
Pitsa vormimisjahu 500g
Pitsa vormimisjahu 500g

Vola Via ehk itaalia keeles Lenda minema on jahu, mis sobib oma teralise strukruuri poolest abivahendiks pitsa valmistamisel. Kui sellega teha kokku pitsa labidas, siis pitsa nihutamine ahju on käkitegu.

Jahu kaalume ise 500g kottidesse, kuna tootja alla 5kg kotte ei müü ja see me saame seda eksklusiivselt neid otsa.

500g kott.

2.00  Lisa korvi
Prosciutto cotto 120g
Prosciutto cotto 120g

Itaaliapärane mahedamaitseline keedusink

120g pakend, viilutatud

Müügil AINULT TARTUS ja Tartu-sisese transpordiga.

2.20  Lisa korvi
Seebilehed oliiviõlist
Seebilehed oliiviõlist

Oliiviõlist valmistatud seebilehed!

Mugav kaasas kanda ja kasutada. Pakike on tikutoosist väiksem ja õhem, lõhnab meeldivalt, mahub vabalt ka rahakotti!

Rebi pakist leht ja hõõrudes niiskete käte vahel muutub seep vahuks, mis õrnalt puhastab ja niisutab.

2.50  Lisa korvi
Jahu (muna)pasta valmistamiseks 1kg
Jahu (muna)pasta valmistamiseks 1kg

Hoolikalt valitud teradest valmistatud spetsiaalne jahu värske  (muna)pasta valmistamiseks. Jahu on hästi siidine ning kergesti töödeldav. Sobib hästi täidetud pasta, lasagnelehtede, tortellinide, ravioolide pasta käsitsi või masinaga valmistamiseks.

Soovituslik on kasutada 100g jahu jaoks 1 M suuruses muna. Vajadusel lisada pisut vett.

 Taigen on väga kollane, hästi veniv ja kergesti pastaks vormitav. Taigna sõtkumine seevastu on keerukam protsess. See peab alguses toimuma kiirelt, nii et ei tekiks kuivanud taignaosakesi ja siis edasi kui taigen on enamvähem ühtlane aeglaselt kuni saab ühtlase ja siidise massi. KINDLASTI peab taigen kaitsma kuivamise eest. Kuivab väga väga kiirelt ja sel juhul ei ole enam tagasi kokku sõtkutav ja uuesti tööeldav.
Segades täisterajahuga saate erksama ja mitmekülgsema maitsega karedama pasta mis seob paremini pastakastet. See jahu aga ei sobi näiteks lasagne tegemisel lasagne jaoks besciamellkastme tegemiseks, eii paisu piisavalt.

Tee nii:

Kuhja jahu lauale ja tee sellesse süvend, kuhu klopi sisse munad. Reguleeri taigna tugevust, vajadusel lisades vett või lisades jahu. Pastatainas peab olema väga tugev, mitte nagu pärmitainas. Võiks olla veel tugevama tekstuuriga kui on liivatainas.

Sõtku käsitsi tainast niikaua kui see on mõnus siidine ja tainas tundub käes soe. Paki tainas toidukilesse ja lase pallil külmikus seista paarkümmend minutit (selle võib ka tegemata jätta, aga tänu seismisele on tainast lihtsam töödelda).

Lõika (ära rebi) tainast parajad tükid ja vooli neist pikemad vorstid. Pane lauale jahu  ning rulli tainas imeõhukeseks (peenem kui piparkoogitainas). Puista jahu ka tainale ning edasi lõika taignast plaadid  (saad lasagnelehed) või lõika kujundid  pastamasinaga. Kui sul pastamasinat ei ole, siis rulli tainas kokku (nagu kaneelirulle tehes)  ja lõika sellest lindid. Kui on väga laiad  lindid siis on tegu papardelledega, kui alla cm, siis tagliatelle ja kui vaid paar millimeetrit siis chitarra pasta.

Valmis pasta säilitamiseks puista vahele palju jahu. Suur hunnik  värsket pastat vajutab alumised klimpi, seega peab hoidma värsket pastat pisikeste pesadena. Keevasse vette lisa vaid soola ning keeda paar minutit. Serveeri kohe lemmikkastme, oliiviõli või pestoga. Lasagnelehti keeta pole vaja, neid võib kohe kasutada lasagne vormi ladumisel!

Pea meeles, et 100g pasta keetmiseks on vaja 1 L vett ja näpu otsaga jämedat soola. Pasta keeb vaid paar minutit ja ongi valmis nautimiseks.

Pasta, eriti lasagnelehed võid ka ära kuivatada (kuivavad kui jätad lauale seisma üle öö) ja siis tuleb neid hoida kas kotis või karbis korralikult suletult ja jahedas.

P.S. Sobib ja prantsusepäraste pannkookide ehk crepe’ide valmistamiseks.

Head katsetamist!

 

2.50  Lisa korvi