E-Pood

Täistera pastajahu 1kg
Täistera pastajahu 1kg

Täisterajahu nagu nimigi ütleb on tehtud nisuterast tema kogu aus ja hiilguses. Jahvatatud on kogu tera. Sellest jahust tehtud tooted on pruunikad. Pasta on karedam ja seob imehästi kastet.

See jahu annab erilist maitset ja ehk ka tervislikuma välimuse pizzale ja saiale. Kasutades saias, pizzas, pastas vaid 100% täisterajahu võib see  alguses ebaõnnestuda aga korduv proovimine ja katsetamine viivad kindlasti sihile. Selle jahu töötlemine ja soovitud tulemuse saamine lihtsustub kui lisada ja segada seda siis vastavalt pehme nisujahuga (mis on mõeldud pastale), pizzajahuga, manitobajahuga või saiajahuga. Kindasti on Itaalia köögis populaarsemad jahud just  valge nisujahu tooted ja täistera jahud nii mõneski peres vaid kui moega korraks kaasaskäik. Ka seda jahu ei paku tootja kilostes pakkides vaid 25kg kottides, mida me kohapeal pakendame lihtsatesse paberkottidesse 1kg kaupa.

1kg kott. Pilt illustratiivne

2.50  Lisa korvi
Jahu saia valmistamiseks 1kg
Jahu saia valmistamiseks 1kg
Saiajahu  on pea sama populaarne kui pizzajahu. See on eheda Itaalia saia valmistamiseks. See jahu on mõeldud tegelikult  VAID professionaalidele. Tootja pakub seda vaid pagaritöökoadele. Tulles vastu klientide soovidele, pakendame seda suurtest 25kg kottidest lihtsatesse paberkottidesse. Seega ei ole see toode originaalpakendis ülalmainitud põhjusel.
Nii nagu pizzataigen nii sisaldab ka saiataigen vähe komponente. Parima tulemuse saab kui oleks pisut aega ja pealehakkamist juuretisega saia teha. Samas juba imeväike kogus pärmi (kilo jahu kohta piisab vaid grammist), õige töötlemine ja kergitamine annavad imehea tulemuse, kus saial on tugev krõbe koorik ja sees suured õhuaugud. Selles saias võib lausa sõltuvusse sattuda!
Saia võib segada vabalt täistera jahuga. Valmis saia tuleb aga külgedelt ja alt veeretada jämedateralises semola jahus.  Sai ei seisa pehme mitu päeva, vaid nagu itaala sai ikka, iga päev , iga hommik võiks  pagaripoest (ahjust) uue võtta!
NB! Valmistades saia leiva juuretisega on tulemus pisut liiga niiske ja nätske. Juuretise võiks proovida ise teha, see jahu ärkab ellu päris kenasti kui veel lisada pisut täisterajahu.

1kg kott.

Pilt on illustratiivne

2.50  Lisa korvi
Pühvlimozzarella 125g
Pühvlimozzarella 125g

Pühvlimozzarella (it.k. mozzarella di bufala) juust on pühvli piimast valmistatud valge ja siidine mozzarella juust.

Sobib salatitesse, pizzale ja pasta roogadesse.

Kõike populaarsem salat pühvlimozzarellaga on Capri saare salat, milleks vajad mozzarellat, tomateid, basiilikulehti, head oliiviõli ja soola. Lõika mozzarellast ja tomatitest viilud ning lao need ringjalt kordamööda taldrikule. Vala üle oliiviõliga ja maitsesta soolaga, lisa peale basiiliku lehed.

Plastikpakend 125g

Tellides AINULT järgitulemisega Myitaly poodi (Kastani 42, Tartu) või Tartu-sisese transpordiga koju!

2.50  Lisa korvi
Mortadella affetata 120g
Mortadella affetata 120g

Mortadella on mahedamaitseline keeduvorst, mida iseloomustavad väikesed pekitükid.

Toode vaakumpakendis, kaaluga ~120g – viilutatud

Müügil AINULT TARTUS ja Tartu-sisese transpordiga.

 

2.50  Lisa korvi
Lehttaigna ja kihiliste taignate jahu 1kg
Lehttaigna ja kihiliste taignate jahu 1kg

Jahu lehttaigna ja kihiliste taignate jaoks mõeldud jahu pehmest nisust (tüüp 00).

Pakendatud meie poolt 1kg kottidesse.

2.50  Lisa korvi
Spianata affetata CHILLI 120g
Spianata affetata CHILLI 120g

Spinata on klassikaline Itaalia sealihast valmistatud salaami, mida iseloomustab lapergune kuju.

Viilutatud toode vaakumpakendis, kaaluga 120g

Toode saadaval MyItaly Toidustuudios (Kastani 42, Tartu).Toode saadaval MyItaly Toidustuudios (Kastani 42, Tartu).

Saab tellida kas ise järgi tulemisega või Tartu transpordiga koju.

3.00  Lisa korvi
Capocollo 120g
Capocollo 120g

Capocollo on sea kaela tükist soolamise teel valmistatud lihatoode.

Viilutatud toode vaakumpakendis, kaaluga 120g

Toode saadaval AINULT TARTUS

3.00  Lisa korvi
Karamellikommid piparmündi ja lagritsaga Luisella (BIO) 40g
Karamellikommid piparmündi ja lagritsaga Luisella (BIO) 40g

Käsitsi valmistatud mahedast toorainest karamellikommid.

Maitset annavad piparmünt ja lagrits. Vamistamisel on kasutatud aplesiniõite mett.

Mahetoode! Gluteenivaba!

Koostis; roosuhkur, apelsiniõite mesi, piparmündiõli, lagritsa ekstrakt

Karp: 40g

3.00  Lisa korvi
Karamellikommid sidrunheina  ja ingveriga  Gisella (BIO) 40g
Karamellikommid sidrunheina ja ingveriga Gisella (BIO) 40g

Käsitsi valmistatud mahedast toorainest karamellikommid.

Maitset annavad sidrunhein ja ingver. Vamistamisel on kasutatud aplesiniõite mett.

Mahetoode! Gluteenivaba!

Koostis; roosuhkur, apelsiniõite mesi, sidrunheinaõli, ingver

Karp: 40g

3.00  Loe edasi
Karamellikommid basiiliku ja tähtaniisiga Stella (BIO) 40g
Karamellikommid basiiliku ja tähtaniisiga Stella (BIO) 40g

Käsitsi valmistatud mahedast toorainest karamellikommid.

Maitset annavad basiilik ja tähtaniis. Vamistamisel on kasutatud aplesiniõite mett.

Mahetoode! Gluteenivaba!

Koostis; roosuhkur, apelsiniõite mesi, tähtaniisi õli,basiilik

Karp: 40g

3.00  Lisa korvi
Karamellikommid mandariini ja kardemoniga Dedella (BIO) 40g
Karamellikommid mandariini ja kardemoniga Dedella (BIO) 40g

Käsitsi valmistatud mahedast toorainest karamellikommid.

Maitset annavad mandariiniõli ja kardemon. Vamistamisel on kasutatud aplesiniõite mett.

Mahetoode! Gluteenivaba!

Koostis; roosuhkur, apelsiniõite mesi, mandariini õli, kardemon

Karp: 40g

3.00  Lisa korvi
Karamellikommid greibi ja majoraaniga Serenella (BIO) 40g
Karamellikommid greibi ja majoraaniga Serenella (BIO) 40g

Käsitsi valmistatud mahedast toorainest karamellikommid.

Maitset annavad greibiõli ja majoraan. Vamistamisel on kasutatud aplesiniõite mett.

Mahetoode! Gluteenivaba!

Koostis; roosuhkur, apelsiniõite mesi, greibi õli, majoraan

Karp: 40g

3.00  Lisa korvi
Karamellikommid sidruni ja rosmariiniga Isabella (BIO) 40g
Karamellikommid sidruni ja rosmariiniga Isabella (BIO) 40g

Käsitsi valmistatud mahedast toorainest karamellikommid.

Maitset annavad sidruniõli ja rosmariin. Vamistamisel on kasutatud apelsiniõite mett.

Mahetoode! Gluteenivaba!

Koostis; roosuhkur, apelsiniõite mesi, sidruni õli, rosmariin

Karp: 40g

3.00  Lisa korvi
Laste pasta “Kujundid” (BIO) 500g
Laste pasta “Kujundid” (BIO) 500g

Garofalo mahe pasta lastele. Lastele avastamiseks on näiteks autod, koerad ja muud huvitavat.

Pasta on valmistatud mahedast durum jahust.

Keetmisaeg 12min.

Pakend 500g

 

3.00  Lisa korvi
Suured gnocchi 500g
Suured gnocchi 500g

Garofalo suured kartuli gnocchi.

Gniocchi on kartuliga pasta, pisike või suurem klimp. Väga toitev, maitsev, lihtne valmistada ja suure valiku kastmetega.

Keetes, ära keeda üle! Soolvees vaid 2-3 minutit!

*Kaste kirsstomatikastme, parmigiano juustu, oliiviõli ja basiilikuga.
Keeda gnocchi ja kurna kiirelt. Sega kokku kuumal pannil tomatikaste värske basiiliku ja oliiviõliga. Enne serveerimist riivi peale parmigiano juustu!

*Kaste juustuga! Imelihtne.
Jäta alles pasta keeduvett. Vala kurnatud pasta pannile, kus on meelepärast hästi sulavat juustu ja pisut pasta keeduvett. (Nagu näiteks gorgonzola).
Võid teha ka merevaigu juustuga. Enne serveerimist lisa pusut musta pipart ja riivi peale parmigiano juustu. Siia sobivad ka näiteks kreekapähklid.

*Kaste pestoga
Jäta alles pasta keeduvett, pane pannile pestot ja oliiviõli. Lisa kurnatud gnocchi ja sega. Sobivad kõik pestod (pistaatsia, oliivi kuni chilline).

*Kaste tuunikala ja kirsstomatiga.
Pane pannile oliiviõli, pasta keeduvett, pisut peterselli. Kuumuta ja lisa tuunikala, kappareid, värskeid kirsstomateid.
Sega kokku kurnatud gnocchiga.

*Kaste salveiga
Kuumuta pannil võis salvei. Lisa pisut keeduvett ja sega läbi gnocchidega. Peale riivi parmigiano juustu.

Veel lihtsam on segada kurnatud gnocchid oliiviõliga. Puista peale parmigiano juustu.

Nipp – keedad gnocchi 1 min ja praed nad õlis krõbedaks. Gnocchid võib ka õliga kokku määrida ja küpsetada ahjus kuldpruuniks.

Need lihtsad ja kiired retseptid täidavad kõhtu ja ka koolilapsed saavad nende valmistamisega hakkama.

Pakend 500g

3.00  Lisa korvi
Provola juust 190g
Provola juust 190g

Provola juust on traditsionaalne Itaalia juust, mis pärineb Lõuna-Itaaliast. Tal on pirni kuju ja hele värvus. Valmistatud lehmapiimast.

Maitselt mahe ja aromaatne.

Sobib ideaalselt võileivale ja pastaroogadesse.

Plastik pakendis 190g

Tellides AINULT järgitulemisega Myitaly poodi (Kastani 42, Tartu) või Tartu-sisese transpordiga koju!

3.00  Lisa korvi
Garofalo Gigantoni pasta 500g
Garofalo Gigantoni pasta 500g

Garofalo pasta Gigantoni sobib erinevcate kastemetega valmistamiseks ja ahjuroogadesse.

Keemisaeg 15min.

Plastik pakend 500g

3.00  Lisa korvi
Semi di melone 500g
Semi di melone 500g

Garofalo pasta Semi di melone ehk meloni seemned sobib ideaalselt erinevatesse suppidesse.

Keetmisaeg 5 min.

500g pakend

 

3.00  Lisa korvi
Stelline 500g
Stelline 500g

Stelline pasta sobib ideaalselt suppidesse. Samuti meeldivad need lastele!

Keetmisaeg 5min.

500g plastik kott

3.00  Lisa korvi
Orzo 500g
Orzo 500g

Orzo pasta sobib ideaalselt suppidesse ja salatitesse. Samuti meeldivad need lastele!

Keetmisaeg 5min.

500g plastik kott

3.00  Lisa korvi