HULGIMÜÜK!

Telli 10 toodet ja lisame sulle kingituse juurde! Iga pakkumine toote juures kirjas!

Mini mesi acacia (BIO)  45g
Mini mesi acacia (BIO) 45g

Akaatsiamesi on väga mõnusa delikaatse maitsega. Mees on tunda kergeid vanilje noote.

Sobib hästi ka juustude juurde nagu näiteks grogonzola, pecorino ja provolone.

Mesi ei kristalliseeru ja jääb vedelaks ka väga pikal säilitamisel.

Klaaspurk 45g.

1.80  Lisa korvi
Mini mesi millefiori (BIO)  45g
Mini mesi millefiori (BIO) 45g

Õitemesi on väga mõnusa delikaatse maitsega.

Sobib hästi saiale ning soojadesse jookidesse.

Mesi ei kristalliseeru ja jääb vedelaks ka väga pikal säilitamisel.

Klaaspurk 45g.

1.80  Lisa korvi
Mini mesi catagno (BIO)  45g
Mini mesi catagno (BIO) 45g

PAKKUMINE: Telli 10 mini mett ja lisame 2 tükki tasuta juurde! Kuni 8.11.2019 või kuni kaupa jätkub!

Kastaniõite mesi on vähem magus ja teatud happeliste nootidega.

Sobib hästi grilliha, pikalit laagerdunud juustude ja soolaste toitude juurde.

Mesi ei kristalliseeru ja jääb vedelaks ka väga pikal säilitamisel.

Klaaspurk 45g.

1.80  Lisa korvi
Mini mesi agrumi (BIO)  45g
Mini mesi agrumi (BIO) 45g

Tsitruste õite mesi on magus ja väikese mõruda järelmaitsega.

Sobib hästi kõikidesse kondiitritoodetesse.

Mesi ei kristalliseeru ja jääb vedelaks ka väga pikal säilitamisel.

Klaaspurk 45g.

1.80  Lisa korvi
Strozzapreti pasta 500g
Strozzapreti pasta 500g

Camp’Oro Strozzapreti pasta

Suurepärane käsitsi valmistatud pasta.

Keetmisaeg: 11-13 minutit

Pakk:500g

3.00  Lisa korvi
Orecchiette pasta 500g
Orecchiette pasta 500g

Camp’Oro Orecchiette pasta

Suurepärane käsitsi valmistatud pasta.

Keetmisaeg: 11-13 minutit

Pakk: 500g

3.00  Lisa korvi
Rigatoni pasta 500g
Rigatoni pasta 500g

Camp’Oro Rigatoni pasta

Suurepärane käsitsi valmistatud pasta.

Keetmisaeg: 8-10 minutit

Pakk: 500g

3.00  Lisa korvi
Kirsstomati kaste ABioMed 330g
Kirsstomati kaste ABioMed 330g

Magus kirsstomati kaste.

Sobib kasutamiseks nii pastale kui ka pizzale.

Koostis: Kisstomatid, oliiviõli, basiilik, sool. Ei ole lisatud säilitusaineid.

300g klaasist pudelis

3.00  Lisa korvi
Laste pasta “Tähed ja kuu” (BIO) 500g
Laste pasta “Tähed ja kuu” (BIO) 500g

 

Garofalo mahe pasta lastele – “Tähed ja kuu”, valmistatud mahedast durum jahust.

Keetmisaeg 12min.

Pakend 500g

 

3.00  Lisa korvi
Laste pasta “Kujundid” (BIO) 500g
Laste pasta “Kujundid” (BIO) 500g

 

Garofalo mahe pasta lastele. Lastele avastamiseks on näiteks autod, koerad ja muud huvitavat.

Pasta on valmistatud mahedast durum jahust.

Keetmisaeg 12min.

Pakend 500g

 

3.00  Lisa korvi
1L Myitaly oliiviõli
1L Myitaly oliiviõli

Toodetud 2018 oktoober

Pakume kõrgekvaliteedilist EXTRA VIRGIN oliiviõli, mida valmistatakse ja säilitatakse Itaalias, Sitsiilia maakonnas kasvatatud oliividest. Myitaly-le valib  Frantoi Cutrera oliivid  nende töötlusviisi, õli säilitamise ning transpordi tingimused. See õli on  100% toodetud ja pakendatud Frantoi Cutrera oliiviõli talus… vaieldamatult üks kaasaegsemaid ja maailma tippklassi kuuluvaid extra virgin oliiviõlide tootjaid.

Õli on saadud oliivide mehhaanilisel purustamisel ja töötlemisel väikeses õliveskis, toodetud kaasaegselt horisontaal tsentrifuugimisel. Oliive ega õli ei ole keemiliselt ega termiliselt töödeldud ei kasvatamise, tootmise ega säilitamise ajal ja valmis toode ei sisalda lõhna-, värv- ega säilitusaineid. Kuna õli ei ole filtreeritud võib anuma põhja tekkida pruuni sadet.
Selles õlis on kolm oliivisorti: nocellara, biancolilla ja moresca. Intensiivsuse aste maitsel ja lõhnal keskmine.

Tegu on mõnusa maheda maitsega õliga, mis sobib salatitesse, saiale, kastmetesse, ahjuroogadesse, kookidesse kui ka mõõdukaks praadimiseks.

Õli tuleks säilitada jahedas (ca 15C), kuivas ja pimedas (mitte külmkapis).

Kord avatuna on soovitatav tarbida pudeli sisu kuu-paari jooksul.

15.00  Lisa korvi
2019 Frescolio 750ml läbipaistev pudel
2019 Frescolio 750ml läbipaistev pudel

750ml klaaspudel + kotike Trapani meresoola ja kuivatatud oreganoga!

Aasta oodatuim sündmus oliiviõligurmaanile on jälle käes! Värskelt valminud oliiviõli jõuab Sitsiiliast Eestisse oktoobri keskel. Maitsta värsket õli nii varakult on privileeg, mida isegi paljud oliiviõli tootmispiirkonnas elavad inimesed nautida ei saa!

Selle õli värskust  ja rohelust on raske kirjeldada, seda peab lihtsalt proovima! Esmakordsel maitsmisel selle sametine tekstuur, erkroheline värv, värskust täis maitse ja lõhn ning kerge pikantsus üllatavad ja jäävad meeli kummitama pikalt, nii et iga sügis sünnib soov seda õli jälle proovida!

Õli on saadaval vaid kuniks kaupa jätkub!

Mida värske oliiviõliga teha?

Parim viis selle maitsmiseks on, kui röstitud itaalia ciabattale valada peale värsket oliiviõli ning lisada pisut soola ja oreganot.

Kui viitsimist pisut rohkem, siis keetke head kvaliteetset pastat ning segage see hoolega läbi oliiviõli, küpse tükeldatud tomati ning oregano seguga.

Buon appetito!

 

17.00  Lisa korvi