Magus

Mini mesi acacia (BIO)  45g
Mini mesi acacia (BIO) 45g

Akaatsiamesi on väga mõnusa delikaatse maitsega. Mees on tunda kergeid vanilje noote.

Sobib hästi ka juustude juurde nagu näiteks grogonzola, pecorino ja provolone.

Mesi ei kristalliseeru ja jääb vedelaks ka väga pikal säilitamisel.

Klaaspurk 45g.

1.80  Lisa korvi
Mini mesi millefiori (BIO)  45g
Mini mesi millefiori (BIO) 45g

Õitemesi on väga mõnusa delikaatse maitsega.

Sobib hästi saiale ning soojadesse jookidesse.

Mesi ei kristalliseeru ja jääb vedelaks ka väga pikal säilitamisel.

Klaaspurk 45g.

1.80  Lisa korvi
Mini mesi catagno (BIO)  45g
Mini mesi catagno (BIO) 45g

PAKKUMINE: Telli 10 mini mett ja lisame 2 tükki tasuta juurde! Kuni 8.11.2019 või kuni kaupa jätkub!

Kastaniõite mesi on vähem magus ja teatud happeliste nootidega.

Sobib hästi grilliha, pikalit laagerdunud juustude ja soolaste toitude juurde.

Mesi ei kristalliseeru ja jääb vedelaks ka väga pikal säilitamisel.

Klaaspurk 45g.

1.80  Lisa korvi
Mini mesi agrumi (BIO)  45g
Mini mesi agrumi (BIO) 45g

Tsitruste õite mesi on magus ja väikese mõruda järelmaitsega.

Sobib hästi kõikidesse kondiitritoodetesse.

Mesi ei kristalliseeru ja jääb vedelaks ka väga pikal säilitamisel.

Klaaspurk 45g.

1.80  Lisa korvi
Kuum šokolaad 35g
Kuum šokolaad 35g

Tumeda šokolaadijoogi valmistamiseks ideaalne kuju.

Kuuma šokolaadi valmistamine on imelihtne. Aja 125ml piima keema, pane lusikašokolaad piima sisse, sega paar minutit ja oivaline jook ongi valmis.

Sisaldab min 66% kakaod.

Pilt on illustratiivne. Hinnas on 1 lusikas šokolaadiga.

istruzioni-cioccolata-in-tazza1

2.00  Lisa korvi
Kuum šokolaad ingveri ja muskaatpähkliga 35g
Kuum šokolaad ingveri ja muskaatpähkliga 35g

Tumeda šokolaadijoogi valmistamiseks ideaalne kuju.

Kuuma šokolaadi valmistamine on imelihtne. Aja 125ml piima keema, pane lusikašokolaad piima sisse, sega paar minutit ja oivaline jook ongi valmis.

Sisaldab min 66% kakaod.

Pilt on illustratiivne. Hinnas on 1 lusikas šokolaadiga.

istruzioni-cioccolata-in-tazza1

2.00  Lisa korvi
Kuum šokolaad kaneeli ja nelgiga 35g
Kuum šokolaad kaneeli ja nelgiga 35g

Tumeda šokolaadijoogi valmistamiseks ideaalne kuju.

Kuuma šokolaadi valmistamine on imelihtne. Aja 125ml piima keema, pane lusikašokolaad piima sisse, sega paar minutit ja oivaline jook ongi valmis.

Sisaldab min 66% kakaod.

Pilt on illustratiivne. Hinnas on 1 lusikas šokolaadiga.

istruzioni-cioccolata-in-tazza1

2.00  Lisa korvi
Kuum šokolaad kardemoni ja tšilliga 35g
Kuum šokolaad kardemoni ja tšilliga 35g

Tumeda šokolaadijoogi valmistamiseks ideaalne kuju.

Kuuma šokolaadi valmistamine on imelihtne. Aja 125ml piima keema, pane lusikašokolaad piima sisse, sega paar minutit ja oivaline jook ongi valmis.

Sisaldab min 66% kakaod.

Pilt on illustratiivne. Hinnas on 1 lusikas šokolaadiga.

istruzioni-cioccolata-in-tazza1

2.00  Lisa korvi
Karamellikommid piparmündi ja lagritsaga Luisella (BIO) 40g
Karamellikommid piparmündi ja lagritsaga Luisella (BIO) 40g

Käsitsi valmistatud mahedast toorainest karamellikommid.

Maitset annavad piparmünt ja lagrits. Vamistamisel on kasutatud aplesiniõite mett.

Mahetoode! Gluteenivaba!

Koostis; roosuhkur, apelsiniõite mesi, piparmündiõli, lagritsa ekstrakt

Karp: 40g

3.00  Lisa korvi
Karamellikommid sidrunheina  ja ingveriga  Gisella (BIO) 40g
Karamellikommid sidrunheina ja ingveriga Gisella (BIO) 40g

Käsitsi valmistatud mahedast toorainest karamellikommid.

Maitset annavad sidrunhein ja ingver. Vamistamisel on kasutatud aplesiniõite mett.

Mahetoode! Gluteenivaba!

Koostis; roosuhkur, apelsiniõite mesi, sidrunheinaõli, ingver

Karp: 40g

3.00  Lisa korvi
Karamellikommid basiiliku ja tähtaniisiga Stella (BIO) 40g
Karamellikommid basiiliku ja tähtaniisiga Stella (BIO) 40g

Käsitsi valmistatud mahedast toorainest karamellikommid.

Maitset annavad basiilik ja tähtaniis. Vamistamisel on kasutatud aplesiniõite mett.

Mahetoode! Gluteenivaba!

Koostis; roosuhkur, apelsiniõite mesi, tähtaniisi õli,basiilik

Karp: 40g

3.00  Lisa korvi
Karamellikommid mandariini ja kardemoniga Dedella (BIO) 40g
Karamellikommid mandariini ja kardemoniga Dedella (BIO) 40g

Käsitsi valmistatud mahedast toorainest karamellikommid.

Maitset annavad mandariiniõli ja kardemon. Vamistamisel on kasutatud aplesiniõite mett.

Mahetoode! Gluteenivaba!

Koostis; roosuhkur, apelsiniõite mesi, mandariini õli, kardemon

Karp: 40g

3.00  Lisa korvi
Karamellikommid greibi ja majoraaniga Serenella (BIO) 40g
Karamellikommid greibi ja majoraaniga Serenella (BIO) 40g

Käsitsi valmistatud mahedast toorainest karamellikommid.

Maitset annavad greibiõli ja majoraan. Vamistamisel on kasutatud aplesiniõite mett.

Mahetoode! Gluteenivaba!

Koostis; roosuhkur, apelsiniõite mesi, greibi õli, majoraan

Karp: 40g

3.00  Lisa korvi
Karamellikommid sidruni ja rosmariiniga Isabella (BIO) 40g
Karamellikommid sidruni ja rosmariiniga Isabella (BIO) 40g

Käsitsi valmistatud mahedast toorainest karamellikommid.

Maitset annavad sidruniõli ja rosmariin. Vamistamisel on kasutatud apelsiniõite mett.

Mahetoode! Gluteenivaba!

Koostis; roosuhkur, apelsiniõite mesi, sidruni õli, rosmariin

Karp: 40g

3.00  Lisa korvi
Piima tooršokolaad Tato  (BIO) 50g
Piima tooršokolaad Tato (BIO) 50g

Modica linnas Sitsiilias valmistatakse ainukesena maailmas šokolaadi iidse asteekide retsepti järgi, kus kasutatakse käsitsi jahvatamist, mis annab šokolaadile omapärase teralise tekstuuri. Samuti ei lähe töötlemisel temperatuurid üle 40 C, seega on see tooršokolaad, kus kõik väärtuslikud vitamiinid, mineraalid, ensüümid, antioksüdandid ja südamesõbralikud küllastumata rasvad on säilinud.

Mahe toode!

Kakao sisaldus 48%.

Koostis: kakaomass (Ecuador ), roosuhkur, piimapulber, kakaovõi, soolakristallid

4.00  Lisa korvi
Tooršokolaad ingveriga Nonna (BIO) 50g
Tooršokolaad ingveriga Nonna (BIO) 50g

Modica linnas Sitsiilias valmistatakse ainukesena maailmas šokolaadi iidse asteekide retsepti järgi, kus kasutatakse käsitsi jahvatamist, mis annab šokolaadile omapärase teralise tekstuuri. Samuti ei lähe töötlemisel temperatuurid üle 40 C, seega on see tooršokolaad, kus kõik väärtuslikud vitamiinid, mineraalid, ensüümid, antioksüdandid ja südamesõbralikud küllastumata rasvad on säilinud.

Mahetoode!

Kakao sisaldus 53%.

Koostis: kakaomass (Ecuador ), roosuhkur, piimapulber, kakaovõi, ingver (0,8%min)

4.00  Lisa korvi
Tooršokolaad palmisuhkru ja soolakristallidega Mamma (BIO) 50g
Tooršokolaad palmisuhkru ja soolakristallidega Mamma (BIO) 50g

Modica linnas Sitsiilias valmistatakse ainukesena maailmas šokolaadi iidse asteekide retsepti järgi, kus kasutatakse käsitsi jahvatamist, mis annab šokolaadile omapärase teralise tekstuuri. Samuti ei lähe töötlemisel temperatuurid üle 40 C, seega on see tooršokolaad, kus kõik väärtuslikud vitamiinid, mineraalid, ensüümid, antioksüdandid ja südamesõbralikud küllastumata rasvad on säilinud.

Mahetoode!

Kakao sisaldus 48%.

Koostis: kakaomass (Ecuador ), palmisuhkur, piimapulber, kakaovõi, soolakristallid (0,4%)

4.00  Lisa korvi
Tooršokolaad kardemoniga Tata (BIO) 50g
Tooršokolaad kardemoniga Tata (BIO) 50g

Modica linnas Sitsiilias valmistatakse ainukesena maailmas šokolaadi iidse asteekide retsepti järgi, kus kasutatakse käsitsi jahvatamist, mis annab šokolaadile omapärase teralise tekstuuri. Samuti ei lähe töötlemisel temperatuurid üle 40 C, seega on see tooršokolaad, kus kõik väärtuslikud vitamiinid, mineraalid, ensüümid, antioksüdandid ja südamesõbralikud küllastumata rasvad on säilinud.

Mahetoode!

Kakao sisaldus 53%.

Koostis: kakaomass (Ecuador ), roosuhkur, piimapulber, kakaovõi, kardemon (0,7%)

4.00  Lisa korvi
Tooršokolaad kohviga Nonno (BIO) 50g
Tooršokolaad kohviga Nonno (BIO) 50g

Modica linnas Sitsiilias valmistatakse ainukesena maailmas šokolaadi iidse asteekide retsepti järgi, kus kasutatakse käsitsi jahvatamist, mis annab šokolaadile omapärase teralise tekstuuri. Samuti ei lähe töötlemisel temperatuurid üle 40 C, seega on see tooršokolaad, kus kõik väärtuslikud vitamiinid, mineraalid, ensüümid, antioksüdandid ja südamesõbralikud küllastumata rasvad on säilinud.

Mahetoode!

Kakao sisaldus 53%.

Koostis: kakaomass (Ecuador ), roosuhkur, piimapulber, kakaovõi, kohv (0,6% min)

4.00  Lisa korvi
Tooršokolaad sidruni koore tükkidega DONATO (BIO) 50g
Tooršokolaad sidruni koore tükkidega DONATO (BIO) 50g

Modica linnas Sitsiilias valmistatakse ainukesena maailmas šokolaadi iidse asteekide retsepti järgi, kus kasutatakse käsitsi jahvatamist, mis annab šokolaadile omapärase teralise tekstuuri. Samuti ei tõuse töötlemisel temperatuurid üle 40 C.  See on tooršokolaad, kus on säilinud kõik väärtuslikud vitamiinid, mineraalid, ensüümid, antioksüdandid ja südamesõbralikud küllastumata rasvad.

Šokolaadi valmistamisel kasutatud sidrunid kooritakse korjamise päeval, kuivatatakse ja jahvatatakse vahetult enne šokolaadile lisamist.

Kakao sisaldus tootes: 60%.

50g

4.00  Lisa korvi